SuomiAreena

Lääkkeet ja työkyky ovat esillä SuomiAreenalla heinäkuussa

SuomiAreenalla julkaistaan Lääketeollisuuden tutkimussäätiön tuottama kirja ”Lääkkeet ja työkyky”. Lisäksi Lääketeollisuus ry, SOSTE ja STTK järjestävät yhdessä keskustelutilaisuuden ”Lääkkeitä työkykyyn”.

Terveys on työkyvyn ydin, mutta se ei automaattisesti tee ihmisestä työkykyistä. Siihen vaikuttaa moni muukin töihin ja työelämään liittyvä seikka. Toisaalta monet ovat työkykyisiä, vaikka eivät olisi millään muotoa terveitä.

Terveyttä ja työkykyä ei voi edistää vain terveydenhuollon keinoin, vaan siihen tarvitaan myös muita yhteiskunnan osa-alueita.

Näistä kysymyksistä keskustellaan Porissa SuomiAreenalla keskiviikkona 16.7.2014 klo 14 alkavassa ”Lääkkeitä työkykyyn” paneelikeskustelussa. Tilaisuuden järjestävät Lääketeollisuus ry, SOSTE ja STTK.

Aiheesta keskustelevat sosiaali- ja terveysvaliokunnan puheenjohtaja, kansanedustaja Juha Rehula eduskunnasta, apulaiskaupunginjohtaja Laura Räty Helsingistä, toiminnanjohtaja Leena Rosenberg-Ryhänen Suomen Syöpäpotilaat ry:stä (SOSTE), edunvalvontajohtaja Minna Helle STTK:sta ja toimitusjohtaja Jussi Merikallio Lääketeollisuus ry:stä. Paneelin puheenjohtajana toimii viestintäpäällikkö Katja Kannonlahti Tampereen yliopistosta. 

Tilaisuuteen on vapaa pääsy, eikä ennakkoilmoittautumisia tarvita.

Tervetuloa!