Lääketeollisuus ry:n viestintä- ja yhteiskuntasuhdepäälliköksi Petra Tirkkonen

Lääketeollisuus ry:n viestintä- ja yhteiskuntasuhdepäällikön tehtävään on valittu FM, YTM Petra Tirkkonen. Tirkkonen aloittaa tehtävässään 7.8.2018.

Petra Tirkkonen on työskennellyt yli 15 vuotta terveys-, organisaatio- ja vaikuttajaviestinnän parissa. Tirkkosella on laaja ja monipuolinen kokemus viestintätehtävistä ja hän on toiminut viestintäpäällikkönä julkisen, yksityisen ja kolmannen sektorin palveluksessa. Viimeiset neljä vuotta Tirkkonen on työskennellyt johtotehtävissä yhdessä Suomen suurimmista viestintätoimistoista terveys- ja lääkealan viestinnästä vastaten.  

”Lääketeollisuudella on merkittävä rooli suomalaisessa yhteiskunnassa ja sen merkitys suomalaisten terveydelle on yhä tärkeämpi. Näistä meitä kaikkia koskettavista asioista on viestittävä ymmärrettävästi ja käytävä aiempaa aktiivisempaa yhteiskunnallista vuoropuhelua. Olemmekin ylpeitä saadessamme tähän keskeiseen tehtävään toimialan tuntevan, viestintäalan kokeneen ammattilaisen”, Lääketeollisuus ry:n toimitusjohtaja Sanna Lauslahti kertoo.

 

Lisätiedot:

Sanna Lauslahti, Lääketeollisuus ry:n toimitusjohtaja, puh. 050 512 2380
Petra Tirkkonen, Lääketeollisuus ry:n viestintä- ja yhteiskuntasuhdepäällikkö (alk. 7.8.2018), puh. 045 120 4058

6.7.2018