Lääketeollisuudelle uudet verkkosivut

Tervetuloa Lääketeollisuus ry:n uudistetuille verkkosivuille! Sivuilta löydät perustietoa lääketeollisuudesta, lääkealasta ja terveydenhuollosta. Laaja kattaus lääkealaa ja lääketeollisuutta koskevia tilastoja ja raportteja syventävät tietopakettia, johon voit perehtyä.

Sivut löytyvät tutusta osoitteesta www.laaketeollisuus.fi. Sivuista on englanninkielinen versio osoitteessa www.pif.fi. Sivujen englanninkielinen puoli on sisällöltään suomenkielistä suppeampi.

Sivujen tarkoituksena on palvella kaikkia lääkealasta ja lääketeollisuuden toiminnasta kiinnostuneita. Ajankohtaista-sivu palvelee tiedonnälkäisiä. Sivulla on yhdessä näkymässä mm. ajankohtaiset uutiset, tiedotteet, Näkökulma-uutiskirjeet ja blogi-kirjoitukset. Sivulta löytyvät myös Lääketeollisuuden Facebook- ja Twitter-virrat.

Sivut on tehty yhteistyössä Verkkojulkaisut Oy:n kanssa. Yritys vastasi myös Lääketeollisuuden Extranetin uudistamisesta.

Verkkonäkyvyys vahvistuu Facebookissa ja Twitterissä

Samaan aikaan uusien verkkosivujen avaamisen kanssa Lääketeollisuus avasi sivun Facebookissa osoitteessa www.facebook.com/Laaketeollisuus sekä tilin Twitteriin (www.twitter.com/Laaketeollisuus).

Lyhyesti
Lääketeollisuuden verkkosivut uudistuivat
Ajankohtaista-sivu kerää tuoreimman sisällön yhteen näkymään
Löydät Lääketeollisuuden jatkossa myös Facebookista ja Twitteristä
26.6.2014