Uutiset

13.06.2022

Lääketeollisuuden yritysten ja terveydenhuollon ammattilaisten yhteistyö säilyi toisena koronavuonna lähes ennallaan - tärkein yhteistyömuoto on edelleen tutkimus ja tuotekehitys

Lääketeollisuus ry:n jäsenyritykset käyttivät vuonna 2021 yhteensä noin 40,4 miljoonaa euroa lääkäreiden ja muiden terveydenhuollon ammattilaisten kanssa tehtyyn yhteistyöhön, kuten lääkäreiden kouluttamiseen ja heiltä ostettuihin asiantuntijapalveluihin. 

09.06.2022

Euroopan maat panostavat nyt terveysalan kasvun mahdollisuuksiin

Suomi tarvitsee pikaisesti uuden strategiansa pysyäkseen mukana kansainvälisessä kisassa.

07.06.2022

Talous ja terveys kulkevat käsi kädessä!

Jokaisella on oikeus parhaaseen mahdolliseen hoitoon asuin- tai hoitopaikasta riippumatta. Oikea-aikaisella ja oikein kohdennetulla lääkehoidolla voidaan parantaa ja ennaltaehkäistä sairauksia sekä lisätä työ- ja toimintakykyä. Se on keskeinen keino hallita hyvinvointialueiden kokonaiskustannuksia ja purkaa hoitovelkaa.

02.05.2022

Lääketeollisuus ry:n organisaatio uudistuu

Lääketeollisuudella on kriittinen rooli yhteiskuntamme toimintakyvyn ja ihmisten hyvinvoinnin ja näkökulmasta. Vaikuttavat lääkehoidot ja rokotteet ovat terveydenhuollon keskeinen työkalu sosiaali- ja terveydenhuollon palveluissa. Lääkehoito tuottaa arvoa niin ihmisille kuin yhteiskunnalle.

29.04.2022

Lääkkeitä ei saa markkinoida miten ja kenelle tahansa – Eettiset ohjeet sääntelevät lääkemarkkinoinnin pelisäännöt

Lääketeollisuus täydentää vapaaehtoisella omavalvonnalla lakisääteistä lääkemarkkinoinnin viranomaisvalvontaa. Vastikään päivitetyt Lääketeollisuuden Eettiset ohjeet sääntelevät lääkkeiden markkinointia yksityiskohtaisesti.

1 ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... 30