Uutiset

02.05.2022

Lääketeollisuus ry:n organisaatio uudistuu

Lääketeollisuudella on kriittinen rooli yhteiskuntamme toimintakyvyn ja ihmisten hyvinvoinnin ja näkökulmasta. Vaikuttavat lääkehoidot ja rokotteet ovat terveydenhuollon keskeinen työkalu sosiaali- ja terveydenhuollon palveluissa. Lääkehoito tuottaa arvoa niin ihmisille kuin yhteiskunnalle.

29.04.2022

Lääkkeitä ei saa markkinoida miten ja kenelle tahansa – Eettiset ohjeet sääntelevät lääkemarkkinoinnin pelisäännöt

Lääketeollisuus täydentää vapaaehtoisella omavalvonnalla lakisääteistä lääkemarkkinoinnin viranomaisvalvontaa. Vastikään päivitetyt Lääketeollisuuden Eettiset ohjeet sääntelevät lääkkeiden markkinointia yksityiskohtaisesti.

27.04.2022

Terveysala turvaa tulevaa – yhteistyöllä voimme vastata tuleviin haasteisiin

Poikkeuksellinen pandemia-aika siivitti myös vuotta 2021. Lääkehuollon turvaaminen on ollut yhteinen tavoitteemme, ja työ jatkuu koko Eurooppaa ravistelevassa turvallisuustilanteessa. 

25.04.2022

Lääketeollisuus kehysriihen tuloksista: Pysyvä rahoitus laaturekistereille ja panostukset tutkimusrahoitukseen ovat hyvän hoidon takeita

Pääministeri Marinin hallituksen kehysriihen päätöksiä ohjasi vahvasti Suomen ja Euroopan muuttunut turvallisuustilanne. Hallitus ei päätöksissään unohtanut myöskään satsauksia tulevaisuuteen.

19.04.2022

Suvi Rasimus Lääketeollisuus ry:n lakimieheksi

Suvi Rasimus aloittaa yhdistyksessämme lakimiehenä 19.4. Rasimus tuo tiimiimme vankkaa osaamista kansainvälisistä asioista ja yhteistyöstä.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 ... 18