Lääketeollisuus -huippuosaajien toimiala

Lääketeollisuus työllistää Suomessa noin 6 000 alansa huippuasiantuntijaa
ja -osaajaa. Ala tarjoaa kansainvälisen työskentely-ympäristön sekä työ- ja kehittymismahdollisuuksia muun muassa tutkimuksen ja tuotekehityksen, tuotannon, hallinnon ja markkinoinnin tehtävissä.

Olisiko sinun urasi ja tulevaisuutesi lääketeollisuudessa?

Lääketeollisuus ry järjestää vuosittain alasta kiinnostuneille yliopisto- ja korkeakouluopiskelijoille verkostoitumisohjelman, joka tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden tutustua monipuoliseen ja kansainväliseen lääketeollisuuteen ja alalla toimiviin yrityksiin.

Pharma Industry Future Stars (PIF Stars) -ohjelmassa tutustutaan jäsenyrityksiimme sekä lääketeollisuuden työtehtäviin ja uramahdollisuuksiin kattavasti eri näkökulmista. Käsiteltäviä teemoja ovat muun muassa lääkekehitys ja -tutkimus, tuotanto ja jakelu, markkinointi ja myynti, kansainvälisyys sekä lääketeollisuuden toimintaympäristö ja yhteiskuntavastuu.

Seuraava PIF Stars -ohjelma järjestetään vuoden 2023 alkupuolella, ja haku siihen on päättynyt. Aiempiin PIF Stars -ohjelmiin osallistuneiden kokemuksista voit lukea täältä.

Lisätietoa PIF Stars -ohjelmasta: Petra Tirkkonen, petra.tirkkonen@laaketeollisuus.fi, p. 045 120 4058.

 


Vuoden 2018 PIF Stars -osallistuja Katja Virkunen työllistyi Boehringer-Ingelheimille heti ohjelman jälkeen. Katja ja Boehringerin HR Manager Pia Mikkola keskustelevat videolla kokemuksistaan ohjelmasta.