Lääketeollisuus -huippuosaajien toimiala

Lääketeollisuus työllistää Suomessa noin 5 400 alansa huippuasiantuntijaa ja -osaajaa. Ala tarjoaa kansainvälisen työskentely-ympäristön ja työ- ja kehittymismahdollisuuksia mm. tutkimuksen ja tuotekehityksen, tuotannon, hallinnon ja markkinoinnin tehtävissä.

Lääketeollisuus etsii uusia osaajia ja tulevaisuuden tähtiä

Olisiko sinun urasi ja tulevaisuutesi lääketeollisuudessa?

Lääketeollisuus ry:n Pharma Industry Future Stars (PIF Stars) verkostoitumisohjelma tarjoaa vuosittain yliopisto- ja korkeakouluopiskelijoille ainutlaatuisen mahdollisuuden tutustua monipuoliseen ja kansainväliseen lääketeollisuuteen ja alalla toimiviin yrityksiin.

Ohjelmassa tutustutaan jäsenyrityksiimme, lääketeollisuuden työtehtäviin ja uramahdollisuuksiin kattavasti eri näkökulmista. Käsiteltäviä teemoja ovat mm. lääkekehitys ja -tutkimus, tuotanto ja jakelu, markkinointi ja myynti, kansainvälisyys sekä lääketeollisuuden toimintaympäristö ja yhteiskuntavastuu.

Haku on julkinen ja siitä viestitään korkeakoulujen kanavissa ja Lääketeollisuus ry:n viestintäkanavissa.

Lisätietoa PIF Stars -ohjelmasta saat viestintäjohtaja Petra Tirkkoselta, petra.tirkkonen@laaketeollisuus.fi

 


Vuoden 2018 PIF Stars -osallistuja Katja Virkunen työllistyi Boehringer-Ingelheimille heti ohjelman jälkeen. Katja ja Boehringerin HR Manager Pia Mikkola keskustelevat videolla kokemuksistaan ohjelmasta.