Lääketeollisuus -huippuosaajien toimiala

Lääketeollisuus työllistää Suomessa noin 6 000 alansa huippuasiantuntijaa ja -osaajaa. Ala tarjoaa kansainvälisen työskentely-ympäristön sekä työ- ja kehittymismahdollisuuksia mm. tutkimuksen ja tuotekehityksen, tuotannon, hallinnon ja markkinoinnin tehtävissä.

Olisiko sinun urasi ja tulevaisuutesi lääketeollisuudessa?

Lääketeollisuus ry:n järjestää vuosittain alasta kiinnostuneille yliopisto- ja korkeakouluopiskelijoille verkostoitumisohjelman, joka tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden tutustua monipuoliseen ja kansainväliseen lääketeollisuuteen ja alalla toimiviin yrityksiin.

Pharma Industry Future Stars (PIF Stars) -ohjelmassa tutustutaan jäsenyrityksiimme sekä lääketeollisuuden työtehtäviin ja uramahdollisuuksiin kattavasti eri näkökulmista. Käsiteltäviä teemoja ovat mm. lääkekehitys ja -tutkimus, tuotanto ja jakelu, markkinointi ja myynti, kansainvälisyys sekä lääketeollisuuden toimintaympäristö ja yhteiskuntavastuu.

Haku on julkinen ja siitä viestitään korkeakoulujen kanavissa ja Lääketeollisuus ry:n viestintäkanavissa. Ole siis kuulolla jälleen keväällä 2022.

Lisätietoa PIF Stars -ohjelmasta saat viestintäasiantuntija Krista Takkiselta, krista.takkinen@laaketeollisuus.fi

 


Vuoden 2018 PIF Stars -osallistuja Katja Virkunen työllistyi Boehringer-Ingelheimille heti ohjelman jälkeen. Katja ja Boehringerin HR Manager Pia Mikkola keskustelevat videolla kokemuksistaan ohjelmasta.