Lääketeollisuus -huippuosaajien toimiala

Lääketeollisuus työllistää Suomessa noin 5 400 alansa huippuasiantuntijaa ja -osaajaa. Ala tarjoaa kansainvälisen työskentely-ympäristön ja työ- ja kehittymismahdollisuuksia mm. tutkimuksen ja tuotekehityksen, tuotannon, hallinnon ja markkinoinnin tehtävissä.

Lääketeollisuus etsii uusia osaajia ja tulevaisuuden tähtiä

Olisiko sinun urasi ja tulevaisuutesi lääketeollisuudessa?

Lääketeollisuus ry:n Pharma Industry Future Stars (PIF Stars) on verkostoitumisohjelma, joka tarjoaa yliopisto- ja korkeakouluopiskelijoille ainutlaatuisen mahdollisuuden tutustua monipuoliseen ja kansainväliseen lääketeollisuuteen ja alalla toimiviin yrityksiin.

Ohjelmassa saat tietoa lääketeollisuuden työtehtävistä ja uramahdollisuuksista kattavasti eri näkökulmista. Käsiteltäviä teemoja ovat mm. lääkekehitys ja -tutkimus, tuotanto ja jakelu, markkinointi ja myynti, kansainvälisyys sekä lääketeollisuuden toimintaympäristö ja yhteiskuntavastuu. Tutustut erilaisiin yrityskulttuureihin, tapaat eri alojen ammattilaisia ja pääset keskustelemaan heidän kanssaan omista kiinnostuksen kohteistasi. Verkostoidut muiden työelämään siirtymässä olevien opiskelijoiden kanssa.

Etsimme erityisesti kaupallisen alan, biotieteiden, farmasian, terveystaloustieteen ja lääketieteen opiskelijoita, mutta hae rohkeasti mukaan, vaikka olisit aivan eri alalta. Lääketeollisuudessa tarvitaan monenlaisia osaajia!

Voit hakea ohjelmaan, jos olet opintojesi loppuvaiheessa (vähintään 75 % opinnoista suoritettu). Ohjelma on pääosin suomenkielinen, mutta sisältää myös englanninkielisiä osiota.

PIF Stars -verkostoitumisohjelma on järjestetty jo viisi kertaa ja siihen on osallistunut lähes 150 opiskelijaa.

Ohjelma toteutetaan seuraavan kerran syksyllä 2019.