Etsimme dynaamiseen työyhteisöömme erityisasiantuntijaa

20.01.2023

Etsimme dynaamiseen työyhteisöömme erityisasiantuntijaa

Kiinnostaako sinua työ merkityksellisen ja yhteiskunnallisesti tärkeän alan parissa? Sykähteleekö sydämesi tutkimukselle, innovaatioille ja terveydelle?

Me Lääketeollisuus ry:ssä edistämme terveyttä ja hyvinvointia sekä vauhditamme kasvua innovaatioilla, tutkimuksella ja uusilla terveydenhuollon ratkaisuilla. Tavoitteemme on mahdollistaa jokaiselle uusimmat ja vaikuttavimmat lääkehoidot asuin- ja hoitopaikasta riippumatta.

Yhdistyksemme toimii tutkivan lääketeollisuuden edunvalvojana ja vaikuttajana niin kotimaassa kuin Euroopassa. Tehtävämme on vaikuttaa lainsäädäntöön ja yhteiskuntaamme yhdessä alan muiden toimijoiden kanssa. Olemme rohkea aloitteiden tekijä, aktiivinen yhteistyön rakentaja ja yhteiskunnallinen keskustelija.


ERITYISASIANTUNTIJA, tutkimus ja lääketurva

Vastuullasi on tutkimukseen ja lääketurvaan liittyvän toimintamme kehittäminen, tavoitteiden edistäminen ja toteutuminen. Seuraat lääketutkimukseen ja lääketurvaan liittyvää kotimaista ja kansainvälistä lainsäädäntöä ja sen kehitystä.

Tieteen sekä tutkimuksen kasvun edistämiseksi teet yhteistyötä alan toimijoiden ja sidosryhmien kanssa ja osallistut vastuualueellasi kotimaisen ja eurooppalaiseen edunvalvontaan ja asiantuntijatyöhön. Erilaisten esitysten, aloitteiden ja lausuntojen valmistelu on osa työnkuvaasi ja pääset myös mukaan eurooppalaisen kattojärjestömme Efpian toimintaan.

Työskentelet tiiviisti jäsenyritystemme tutkimusasiantuntijoiden kanssa, olet vahvasti mukana viestimässä lääketeollisuuden merkityksestä kollegoidesi kanssa ja raportoit tutkimus- ja innovaatiojohtajalle.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvan korkeakoulututkinnon lisäksi vankkaa perehtyneisyyttä lääketieteelliseen kliiniseen tutkimukseen, ja ymmärrystä tutkimuksen merkityksestä lääkeyrityksille. Toimit joustavasti ja ketterästi erilaisissa verkostoissa ja viestit vaikuttavasti ja ymmärrettävästi eri foorumeilla. Kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi.

Tarjoamme sinulle monipuolisen näköalapaikan innovatiivisella ja merkityksellisellä alalla sekä erittäin hyvät luontoisedut, unohtamatta dynaamista ja iloista työyhteisöä.

Tehtävä on määräaikainen toukokuulle 2024, mutta tehtävän jatkuminen määräajan jälkeen on mahdollista.

Lisätietoja tehtävästä saat soittamalla tutkimus- ja innovaatiojohtaja Nadia Tammiselle, puh. 040 748 4373 (30.1.2023 klo 14.30–15.30 tai 6.2.2023 klo 11.00–12.00) tai HRS Advisors Oy:n Pia Paavilaiselle puh. 050 305 9217.

Aloitamme tutustumisen hakemuksiin ja haastattelut jo hakuaikana, joten jätä hakemuksesi, ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen pian tai viimeistään 10.2.2023 osoitteessa www.hrsadvisors.fi.