Etsimme nyt kokenutta ja näkemyksellistä toimitusjohtajaa yhdistykseemme - oletko se sinä?

07.02.2024

Etsimme nyt kokenutta ja näkemyksellistä toimitusjohtajaa yhdistykseemme - oletko se sinä?

Kiinnostaako sinua johtamis- ja vaikuttamistyö merkityksellisen ja yhteiskunnallisesti tärkeän toimialan parissa? Sykähteleekö sydämesi tutkimukselle, innovaatioille, terveydelle ja hyvinvoinnille?

Etsimme nyt yhdistykseemme kokenutta ja näkemyksellistä toimitusjohtajaa, jolloin tehtäviisi kuuluvat henkilöstön ja arjen operatiivisen toiminnan johtaminen ja kehittäminen, edunvalvonta, sidosryhmäyhteistyö (Suomessa ja kansainvälisesti) sekä raportointi hallitukselle. Vastuullasi ovat myös yhdistyksen talous, strategiatyön kehittäminen ja yhdistyksen arvostuksen ja luottamuksen edelleen vaaliminen. 

Lisäksi odotamme, että toimialan lainsäädäntötyöhön vaikuttamisen lisäksi varmistat, että yhdistyksen strategiset tavoitteet ovat linjassa jäsenyritysten tarpeiden ja toimialan muutosten kanssa, varmistaen näin jäsenyritysten pitkän aikavälin menestys- ja toimintaedellytysten kehittymisen.

Omaat hyvät kontaktiverkostot, niin kansallisten päätöksentekijöiden, viranomaisten, terveydenhuollon palvelutuotannon kuin järjestöjen osalta, ja olet motivoitunut luomaan uusia suhteita ja kumppanuuksia. 

Toimitusjohtajalta edellytetään hyviä näyttöjä esihenkilötyöstä asiantuntijaorganisaatiossa. Lainvalmisteluprosessin tuntemus on tehtävässä välttämätön menetystekijä. Erilaisten organisaatioiden toimintatapojen ymmärrys ja lääketeollisen toimialan tuntemus ovat eduksi.

Odotamme sinulta positiivista ja kansainvälistä asennetta sekä tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa. Sinulla tulee olla sujuvat viestintä- ja vuorovaikutustaidot, myös englanniksi. Tehtävään liittyy kansainvälistä yhteistyötä, niin ulkomailla kuin Lääketeollisuus ry:n hallituksen jäsenten kanssa. 

Tarjoamme sinulle keskeistä roolia arvostetun toimialan näköalapaikalla. Lääketeollisuus ry toimii terveydenhuollossa, ja yhdistyksen jäsenyritykset edistävät terveyttä ja hyvinvointia sekä vauhdittavat yleistä talouskasvua innovaatioilla, tutkimuksella ja uusilla terveydenhuollon ratkaisuilla. 

Tehtävään kuuluu kilpailukykyinen palkka ja hyvät luontaisedut, unohtamatta osaavaa ja iloista työyhteisöä.

Kiinnostuitko?

Ansioluettelon ja hakemuksen palkkatoiveineen voit lähettää 28.2.2024 mennessä Mercuri Urvalin nettisivuilla.
 
Lisätietoja tehtävästä antavat Mercuri Urvalilla Juha Pohto, puh. 040088 4494 (ma 12.2. klo 15–16 ja pe 16.2. klo 11–12) ja Sally Ahlblad, puh. 050555 3288 (ti 14.2 klo 12–13 ja ma 26.2 klo 13–14). 

 

Me Lääketeollisuus ry:ssä edistämme terveyttä ja hyvinvointia sekä vauhditamme kasvua innovaatioilla, tutkimuksella ja uusilla terveydenhuollon ratkaisuilla. Tavoitteemme on mahdollistaa jokaiselle uusimmat ja vaikuttavimmat lääkehoidot asuin- ja hoitopaikasta riippumatta.

Lääketeollisuus ry toimii tutkivan lääketeollisuuden edunvalvojana ja vaikuttajana Suomessa. Pyrimme kehittämään toimintaympäristöä yhdessä alan muiden toimijoiden kanssa luodaksemme enemmän arvoa suomalaisille potilaille ja yhteiskunnalle. Olemme rohkea aloitteiden tekijä, aktiivinen yhteistyön rakentaja ja yhteiskunnallinen keskustelija.