01.12.2021

FinVector yhdistyksemme uudeksi jäseneksi

Lääkekehitysyhtiö FinVector on hyväksytty yhdistyksemme uudeksi jäseneksi 1.11.2021 lukien.

Lääkekehitysyhtiö FinVector on hyväksytty yhdistyksemme uudeksi jäseneksi 1.11.2021 lukien.

FinVector on maailman johtava cGMP-kehittäjä ja viruspohjaisten geeniterapiatuotteiden valmistaja. FinVector on rakentanut laajan valikoiman geeniterapiatuotteita ja valmistustekniikoita Kuopiossa sijaitsevista, huippuluokan täysin lisensoiduista GMP-tuotantolaitoksista. FinVectorilla on FIMEA/EMA:n lupa geeniterapiatuotteiden tuotantoon kliinisiin sekä kaupallisiin toimituksiin. 

FinVectorin jäsenyys on Lääketeollisuus ry:lle erittäin merkittävä. Se on loistava esimerkki mahdollisuuksista, joita lääketeollisuuden ja laajemmin terveysalan yritykset luovat yhteiskunnallemme. Ne luovat korkeaa arvonlisää sekä tuovat työpaikkoja ja vientituottoja. Tutkimus- ja tuotekehitysinvestointien kasvulle on olemassa merkittävät mahdollisuudet.

"Lääketeollisuus ry:n jäsenyys tuo yritykselle suurta lisäarvoa  ja arvokkaan mahdollisuuden verkostoitua lääketeollisuuden muiden yritysten kanssa. Odotamme yhteistyötä suurella ilolla. Geeniterapiatuotteiden kehitys ja valmistus ja näin ollen uusien hoitomuotojen saattaminen markkinoille ja sitä kautta potilaiden paranemiseen ja elämänlaatuun vaikuttaminen on FinVectorin olemassaolon perusta. Lääketeollisuus ry:n jäsenyyden kautta voimme kasvattavaa merkittävästi yhteistyöverkostoja sekä Suomessa että kansainvälisesti.", Johanna Pantsar FinVectorilta toteaa.

”Toivotamme lämpimästi tervetulleeksi Lääketeollisuus ry:n jäsenperheeseen. Olemme iloisia, että saamme FinVectorin jäseneksi, joka kehittää ja valmistaa Suomessa geeniterapiatuotteita sekä on kasvattanut toimintaansa Suomessa vahvasti viime vuosina.  Toimintaympäristöämme kannattaa kehittää päämäärätietoisesti houkuttelemaan lääketeollisuuden investointeja maahamme. Ja mikä tärkeintä tämä kaikki koituu ihmisten hyväksi, kun voidaan löytää potilaille vaikuttavampia lääkehoitoja sairauksiin, joihin ei vielä parannuskeinoja ole”, toteaa Sanna Lauslahti.

Lisätietoja:
Sanna Lauslahti, Lääketeollisuus ry, sanna.lauslahti@laaketeollisuus.fi, 050 512 2380
Johanna Pantsar, FinVector Oy,  johanna.pantsar@finvector.com, +358 (0)44 556 5420