Petra Siitonen Lääketeollisuus ry:n viestinnän asiantuntijaksi

22.11.2022 | Petra Tirkkonen

Petra Siitonen Lääketeollisuus ry:n viestinnän asiantuntijaksi

Petra Siitonen on aloittanut Lääketeollisuus ry:n viestinnän asiantuntijana 16.11.2022. 

Petra Siitonen on työskennellyt lääketeollisuudessa kuusi vuotta ja häneltä löytyy kokemusta erilaisista viestintätehtävistä ja -hankkeista. Uuteen tehtäväänsä Petra siirtyy yhdistykseemme Sanofi Oy:sta, jossa hän toimi Pohjoismaiden viestintäkoordinaattorina. 

Uudessa roolissaan Petra tulee tuottamaan monipuolisesti sisältöjä yhdistyksemme viestintäkanaviin. Hän saa vastuulleen erilaisia viestintäkampanjoita ja -projekteja ja kehittää sosiaalisen median kanaviamme.

”Olen innoissani saadessani aloittaa työt Lääketeollisuus ry:ssä. On inspiroivaa työskennellä lääketeollisuudessa, alalla, jossa yhteistyössä eri sidosryhmien kanssa pyritään edistämään terveyttä ja hyvinvointia.” 

Petra osallistuu yhdistyksen viestinnän kehittämiseen kokonaisvaltaisesti viestintäjohtajan työparina ja tulee tekemään tiivistä yhteistyötä asiantuntijoiden ja jäsenyritysten kanssa.

”Vaikuttavalla viestinnällä jatkuvasti suurempi merkitys yhdistyksemme toiminnassa. Siinä onnistuminen edellyttää myös riittäviä resursseja ja oikeanlaista osaamista. On hienoa, että Petra tulee mukaan vahvistamaan tiimiämme. Hän ymmärtää toimialamme erityispiirteet ja hänellä on kokemusta monipuolisista viestinnän tehtävistä.”, iloitsee Petra Tirkkonen, Lääketeollisuus ry:n viestinnästä, vastuullisuudesta ja yhteiskuntasuhteista vastaava johtaja.

Lisätietoja: Petra Tirkkonen p. 045 1204058