Hae nyt mukaan vuoden 2020 ohjelmaan

Pharma Industry Future Stars käynnistyy

Hei korkeakouluopiskelija. Näetkö oman työurasi lääketeollisuuden monipuolisissa työtehtävissä?

Haluaisitko tutustua kansainväliseen alaamme vähän paremmin ja kuulla millaisia työmahdollisuuksia lääketeollisuus tarjoaa tänään ja tulevaisuudessa?

Haku Pharma Industry Future Stars eli PIF Stars -ohjelmaan on taas käynnissä. Kyse on korkeakouluopiskelijoille tarjottavasta verkostoitumisohjelmasta, jossa pääset seitsemän päivän ajan tutustumaan yritystemme toimintaan, työtehtäviin ja ihmisiin. Kuulet lukuisan määrän kiehtovia uratarinoita ja tapaat tietenkin muita alasta kiinnostuneita opiskelijoita ympäri Suomen.

Seitsemän opintopäivää järjestetään loppuvuodesta loka-joulukuussa pääkaupunkiseudulla ja Turussa yritystemme tiloissa. Päivämäärät tarkentuvat myöhemmin ja niistä tullaan ilmoittamaan valituille jo kesällä. Mikäli lähitapaamisia ei koronaepidemian vuoksi tuolloin voida järjestää, siirretään opintopäivät myöhemmäksi.

Ohjelmaan osallistuminen on maksutonta. Maksamme myös opintopäivien ruokailut, matkat opiskelupaikkakunnalta ja tarvittaessa majoituksen.

Valitsemme ryhmään 30 eri alojen opiskelijaa, jotka ovat jo opintojensa loppuvaiheessa tai tekevät jo jatko-opintoja. Valinnassa painotamme hakijan kiinnostusta lääkealaa kohtaa, aktiivisuutta opinnoissa ja työelämässä sekä mahdollista kansainvälistä harjoittelu- tai työkokemusta. Monipuolinen opiskelutausta on plussaa. Valinnoista ilmoitetaan kaikille hakijoille henkilökohtaisesti viikolla 25.

Ohjelman järjestävät tänä vuonna Lääketeollisuus ry ja jäsenyrityksemme AbbVie Oy, Amgen Oy, Bayer Oy, Boehringer Ingelheim Finland Ky, GlaxoSmithKline Oy, MSD Finland Oy, Novartis Finland Oy, Novo Nordisk Farma Oy, Roche Oy ja Sanofi Oy.

Kysy lisää: Petra Tirkkonen, petra.tirkkonen@laaketeollisuus.fi, p. 045 120 4058.

Katso, millaisia kokemuksia ja mahdollisuuksia verkostoitumisohjelmamme tarjoaa!

Lue tästä Katariinan, Marin ja Natalian PIF Stars -kokemuksista.

Anni ja Lauri olivat mukana ensimmäisissä PIF Stars-toteutuksissa ja ovat jo ehtineet tehdä uraa lääketeollisuudessa.

 

Katja oli mukana PIF Starsissa v. 2018 ja työllistyi Boehringer Ingelheimille heti ohjelman jälkeen.