Hae nyt mukaan vuoden 2023 ohjelmaan

Haku Pharma Industry Future Stars eli PIF Stars -ohjelmaan on käynnissä

Hei korkeakouluopiskelija. Näetkö oman työurasi lääketeollisuuden monipuolisissa työtehtävissä?

Haluaisitko tutustua kansainväliseen alaamme vähän paremmin ja kuulla millaisia työmahdollisuuksia lääketeollisuus tarjoaa tänään ja tulevaisuudessa?

Kyse on korkeakouluopiskelijoille tarjottavasta verkostoitumisohjelmasta, jossa pääset seitsemän päivän ajan tutustumaan yritystemme toimintaan, työtehtäviin ja ihmisiin. Kuulet lukuisan määrän kiehtovia uratarinoita ja tapaat tietenkin muita alasta kiinnostuneita opiskelijoita ympäri Suomen.

Seitsemän opintopäivää järjestetään alkuvuodesta 2023 lähitapaamisina pääkaupunkiseudulla jäsenyritystemme tiloissa. Päivämäärät tarkentuvat myöhemmin ja niistä tullaan ilmoittamaan valituille loppuvuodesta.

Ohjelmaan osallistuminen on maksutonta. Kustannamme myös opintopäivien ruokailut, matkat opiskelupaikkakunnalta ja tarvittaessa majoituksen pääkaupunkiseudun ulkopuolelta osallistuville. Edellytämme kuitenkin sitoutumista ohjelmaan, koska hakijoita on aina monin verroin enemmän kuin voimme ottaa mukaan.

Valitsemme ryhmään 30 eri alojen opiskelijaa, jotka ovat jo opintojensa loppuvaiheessa tai tekevät jo jatko-opintoja. Valinnassa painotamme hakijan kiinnostusta lääkealaa kohtaa, aktiivisuutta opinnoissa ja työelämässä sekä mahdollista kansainvälistä harjoittelu- tai työkokemusta. Monipuolinen opiskelutausta on plussaa. Valinnoista ilmoitetaan kaikille hakijoille henkilökohtaisesti viikolla 47.

Hae mukaan 31.10.2022 mennessä! Hakulomakkeen löydät tästä.

Ohjelman järjestävät tänä vuonna Lääketeollisuus ry ja sen jäsenyritykset AbbVie Oy, Amgen AB, GlaxoSmithKline Oy, MSD Finland Oy, Roche Oy ja Sanofi Oy.

Kysy lisää: Petra Tirkkonen, petra.tirkkonen@laaketeollisuus.fi, p. 045 120 4058.


Katso, millaisia kokemuksia ja mahdollisuuksia verkostoitumisohjelmamme tarjoaa!

Lue tästä Katariinan, Marin ja Natalian PIF Stars -kokemuksista.

Anni ja Lauri olivat mukana ensimmäisissä PIF Stars-toteutuksissa ja ovat jo ehtineet tehdä uraa lääketeollisuudessa.

 

Katja oli mukana PIF Starsissa v. 2018 ja työllistyi Boehringer Ingelheimille heti ohjelman jälkeen.