Pharma Industry Future Stars verkostoitumisohjelma opiskelijoille

Lääketeollisuus etsii kaupallisen alan, farmasian, biotieteiden ja terveystaloustieteen opiskelijoita luomaan lääketeollisuuden tulevaisuutta.  

Lääketeollisuus ry:n Pharma Industry Future Stars (PIF Stars) -verkostoitumisohjelma tarjoaa yliopisto- ja korkeakouluopiskelijoille ainutlaatuisen mahdollisuuden tutustua monipuoliseen ja kansainväliseen lääketeollisuuteen ja alalla toimiviin yrityksiin.

Osallistujat tutustuvat lääketeollisuuden työtehtäviin ja saavat tietoa uramahdollisuuksista kattavasti eri näkökulmista. Käsiteltäviä teemoja ovat mm. lääkekehitys ja -tutkimus, tuotanto ja jakelu, markkinointi ja myynti, kansainvälisyys sekä lääketeollisuuden toimintaympäristö ja yhteiskuntavastuu. 

PIF Stars -verkostoitumisohjelma on järjestetty jo viisi kertaa ja siihen on osallistunut lähes 150 opiskelijaa. Palaute mukana olleilta yrityksiltä ja opiskelijoilta on ollut positiivista ja innostunutta. Opiskelijat ovat luoneet arvokkaita kontakteja, joista moni on jo johtanut rekrytointeihin. 

Ohjelmaan voivat hakea kaupallisen alan, biotieteiden, farmasian ja terveystaloustieteen opiskelijat, jotka ovat opintojensa loppuvaiheessa (vähintään 75 % opinnoista suoritettu). Ohjelma on pääosin suomenkielinen, mutta sisältää myös englanninkielisiä osiota.

PIF Stars 2019

Seuraava toteutus on suunnitteilla syksylle 2019. Haku ohjelmaan avataan loppukeväästä.

Lisätietoja: viestintäkoordinaattori Marjut Tick, marjut.tick@laaketeollisuus.fi, p. 09 6150 4910.

Mukana olleiden opiskelijoiden kokemuksia PIF Stars -ohjelmasta

Katso videoilta, millaisia kokemuksia ja mahdollisuuksia verkostoitumisohjelmamme tarjoaa!

Anni ja Lauri 

Laura

 

"PIF Stars -ohjelma antoi minulle motivoivan kokemuksen erinomaisessa porukassa, näköalan lääketeollisuuden todella moniammatilliseen osaajakenttään sekä työkalut ja kontaktit joilla työllistää itseni yhdeksi osaajista. Kuitenkin tärkein oppimani asia on se, että tällä alalla urasi sekä polun, jota sillä kuljet, luot sinä itse." - Lauri Siljander, Therapy Area Specialist, Roche Oy (PIF Stars 2014).

 

 

"Mielestäni PIF Stars- ohjelma toimi mahtavana näköalapaikkana lääketeollisuuden monipuoliseen maailmaan. Ohjelman kautta saimme nähdä koko lääkkeen elinkaaren ja samalla sain vahvistusta omille urahaaveilleni lääketeollisuuden parissa näkemällä konkreettisesti kuinka voin hyödyntää sekä kaupallisen taustani että terveystaloudellisen osaamiseni erilaisissa tehtävissä. Sain paljon hyviä kontakteja sekä lääketeollisuudessa jo työskenteleviin henkilöihin kuin myös muihin ohjelmassa mukana oleviin eri alan opiskelijoihin. Suosittelen lämpimästi ohjelmaa kaikille lääketeollisuuden monista mahdollisuuksista kiinnostuneille." - Katariina Pousar, Patient Access Specialist, Sanofi Oy (PIF Stars 2013).