Pharma Industry Future Stars verkostoitumisohjelma opiskelijoille

Lääketeollisuus etsii uusia osaajia ja tulevaisuuden tähtiä

Olisiko sinun urasi ja tulevaisuutesi lääketeollisuudessa?

Lääketeollisuus ry:n Pharma Industry Future Stars (PIF Stars) -verkostoitumisohjelma tarjoaa yliopisto- ja korkeakouluopiskelijoille ainutlaatuisen mahdollisuuden tutustua monipuoliseen ja kansainväliseen lääketeollisuuteen ja alalla toimiviin yrityksiin.

Ohjelmassa saat tietoa lääketeollisuuden työtehtävistä ja uramahdollisuuksista kattavasti eri näkökulmista. Käsiteltäviä teemoja ovat mm. lääkekehitys ja -tutkimus, tuotanto ja jakelu, markkinointi ja myynti, kansainvälisyys sekä lääketeollisuuden toimintaympäristö ja yhteiskuntavastuu. Tutustut erilaisiin yrityskulttuureihin, tapaat eri alojen ammattilaisia ja pääset keskustelemaan heidän kanssaan omista kiinnostuksen kohteistasi. Verkostoidut muiden työelämään siirtymässä olevien opiskelijoiden kanssa.

Etsimme erityisesti kaupallisen alan, biotieteiden, farmasian, terveystaloustieteen ja lääketieteen opiskelijoita, mutta hae rohkeasti mukaan, vaikka olisit aivan eri alalta. Lääketeollisuudessa tarvitaan monenlaisia osaajia!

Voit hakea ohjelmaan, jos olet opintojesi loppuvaiheessa (vähintään 75 % opinnoista suoritettu). Ohjelma on pääosin suomenkielinen, mutta sisältää myös englanninkielisiä osiota.

PIF Stars -verkostoitumisohjelma on järjestetty aiemmin viisi kertaa ja siihen on osallistunut lähes 150 opiskelijaa. 

PIF Stars 2019 – haku on nyt avoinna

Seuraava PIF Stars toteutetaan syksyllä 2019.

Ohjelman järjestävät yhdessä Lääketeollisuus ry ja jäsenyrityksemme AbbVie Oy, Bayer Oy, Boehringer Ingelheim Finland Ky, GlaxoSmithKline Oy, MSD Finland Oy, Novartis Finland Oy, Novo Nordisk Farma Oy, Roche Oy, Sanofi Oy ja Takeda Oy.

Ohjelmaan kuuluu seitsemän opintopäivää yritysten tiloissa pääkaupunkiseudulla ja Turussa (5.-6.9., 9.-10.10. ja 6.-8.11.).

Ohjelmaan osallistuminen on maksutonta. Kustannamme ruokailut opintopäivien aikana, matkat opiskelupaikkakunnalta ja tarvittaessa majoituksen muualta kuin pääkaupunkiseudulta tuleville.

Valitsemme ryhmään 30 eri alojen opiskelijaa. Valinnassa painotamme hakijan kiinnostusta lääkealaa kohtaa, aktiivisuutta opinnoissa, työelämässä ja harrastuksissa sekä mahdollista kansainvälistä harjoittelu- tai työkokemusta. Monipuolinen opiskelutausta on plussaa.

Hae mukaan tästä linkistä löytyvällä lomakkeella. Haku on avoinna 30.4.2019 asti.

Hakulomakkeessa kysytään perustiedot opinto- ja työhistoriastasi. Kerro vapaamuotoisesti itsestäsi, kiinnostuksen kohteistasi ja urasuunnitelmistasi. Liitä mukaan ansioluettelosi.

Valinnat ohjelmaan tehdään toukokuun alkupuolella ja valinnoista ilmoitetaan sähköpostilla kaikille hakijoille.

Lisätietoja: Marjut Tick, marjut.tick@laaketeollisuus.fi, p. 09 6150 4910.
 

Katso, millaisia kokemuksia ja mahdollisuuksia verkostoitumisohjelmamme tarjoaa!

Anni ja Lauri olivat mukana ensimmäisissä PIF Stars-toteutuksissa ja ovat jo ehtineet tehdä uraa lääketeollisuudessa.

Katja ja Pia. Katja oli mukana PIF Starsissa v. 2018 ja työllistyi heti ohjelman jälkeen.