Pharma Industry Future Stars verkostoitumisohjelma opiskelijoille

Lääketeollisuus etsii kaupallisen alan, farmasian, biotieteiden ja terveystaloustieteen opiskelijoita luomaan lääketeollisuuden tulevaisuutta.  

Lääketeollisuus ry:n Pharma Industry Future Stars (PIF Stars) -verkostoitumisohjelma tarjoaa yliopisto- ja korkeakouluopiskelijoille ainutlaatuisen mahdollisuuden tutustua monipuoliseen ja kansainväliseen lääketeollisuuteen ja alalla toimiviin yrityksiin.

Ohjelmaan mukaan valitut opiskelijat saavat tietoa lääketeollisuuden uramahdollisuuksista kattavasti eri näkökulmista. Käsiteltäviä teemoja ovat mm. lääkekehitys ja -tutkimus, tuotanto ja jakelu, markkinointi ja myynti, kansainvälisyys sekä lääketeollisuuden toimintaympäristö ja yhteiskuntavastuu. 

PIF Stars -verkostoitumisohjelma järjestetään vuonna 2018 viidettä kertaa ja siihen on osallistunut yli 100 opiskelijaa. Palaute mukana olleilta yrityksiltä ja opiskelijoilta on ollut positiivista ja innostunutta. Opiskelijat ovat luoneet arvokkaita kontakteja, joista moni on jo johtanut rekrytointeihin. 

Ohjelmaan voivat hakea kaupallisen alan, biotieteiden, farmasian ja terveystaloustieteen opiskelijat, jotka ovat opintojensa loppuvaiheessa (vähintään 75 % opinnoista suoritettu). Ohjelma on pääosin suomenkielinen, mutta sisältää myös englanninkielisiä osiota.

PIF Stars 2018

Ohjelman toteuttavat Lääketeollisuus ry:n jäsenyritykset AbbVie Oy, Bayer Oy, Boehringer Ingelheim Finland Ky, GlaxoSmithKline Oy, MSD Finland Oy, Novartis Finland Oy, Novo Nordisk Farma Oy, Roche Oy, Sanofi Oy ja Takeda Oy.

Ohjelmaan kuuluu seitsemän opintopäivää syksyllä 2018 (4.-5.9., 2.-3.10. ja 12.-14.11.) jäsenyritysten tiloissa pääkaupunkiseudulla ja Turussa. Opintopäivien välillä on muutamia oppimistehtäviä.

Ohjelmaan osallistuminen on maksutonta ja sisältää ruokailut, kuljetukset, matkakulut opiskelupaikkakunnalta ja tarvittaessa majoituksen opintopäivien aikana.

Haku ohjelmaan

Seuraava haku on suunnitteilla keväälle 2019.

Lisätietoja: viestintäkoordinaattori Marjut Tick, marjut.tick@laaketeollisuus.fi, p. 09 6150 4910.

Mukana olleiden opiskelijoiden kokemuksia PIF Stars -ohjelmasta

Katso videoilta, millaisia kokemuksia ja mahdollisuuksia verkostoitumisohjelmamme tarjoaa!

Anni ja Lauri 

Laura

 

"PIF Stars -ohjelma antoi minulle motivoivan kokemuksen erinomaisessa porukassa, näköalan lääketeollisuuden todella moniammatilliseen osaajakenttään sekä työkalut ja kontaktit joilla työllistää itseni yhdeksi osaajista. Kuitenkin tärkein oppimani asia on se, että tällä alalla urasi sekä polun, jota sillä kuljet, luot sinä itse." - Lauri Siljander, Therapy Area Specialist, Roche Oy (PIF Stars 2014).

 

 

"Mielestäni PIF Stars- ohjelma toimi mahtavana näköalapaikkana lääketeollisuuden monipuoliseen maailmaan. Ohjelman kautta saimme nähdä koko lääkkeen elinkaaren ja samalla sain vahvistusta omille urahaaveilleni lääketeollisuuden parissa näkemällä konkreettisesti kuinka voin hyödyntää sekä kaupallisen taustani että terveystaloudellisen osaamiseni erilaisissa tehtävissä. Sain paljon hyviä kontakteja sekä lääketeollisuudessa jo työskenteleviin henkilöihin kuin myös muihin ohjelmassa mukana oleviin eri alan opiskelijoihin. Suosittelen lämpimästi ohjelmaa kaikille lääketeollisuuden monista mahdollisuuksista kiinnostuneille." - Katariina Pousar, Patient Access Specialist, Sanofi Oy (PIF Stars 2013).