Mielekästä työtä tarjolla – Pharma Industry Future Stars

25.09.2019 | Merja Mäkelä, henkilöstöjohtaja, Roche Oy

Mielekästä työtä tarjolla – Pharma Industry Future Stars

Mikä saa kymmenen lääkeyrityksen edustajat kokoontumaan yhteen – nyt jo kuudetta kertaa – ja rakentamaan syksyn yli ulottuvan Pharma Industry Future Stars -verkostoitumisohjelman opintojensa loppuvaiheessa oleville opiskelijoille? Mikä on saanut nyt jo lähes tuhat opiskelijaa hakemaan mukaan tähän ohjelmaan? 

Lääkeala tarjoaa valtavan kirjon erilaisia tehtäviä, sekä kotimaassa että ulkomailla tai näiden yhdistelmänä. Työtä tehdään usein kansainvälisissä tiimeissä. Haastamme itseämme tekemään työtä tänään aina vähän eilistä paremmin ja innovaatiot näkyvät myös kehittyvissä ja muuttuvissa työtehtävissä. Tätä innostavan alan viestiä haluamme jakaa myös tulevaa työuraansa miettiville opiskelijoille.

Lääkealan työnantajakuvaa muokkaavat usein väärät ja aikansa eläneet käsitykset alan toimintatavoista. 1980-90-luvuilla lääkäreille jaetut t-paidat ja urheilusukat eivät ole vieläkään kauhtuneet kaikkien mielissä, vaikka toimintatavat ovat merkittävästi muuttuneet. Tämän päivän lääkealan tähdet tekevät innostuneina työtä potilaiden parhaaksi niin, että potilailla olisi tasavertaiset mahdollisuudet saada mahdollisimman hyvää ja vaikuttavaa hoitoa.

Lääkealalla voi päivittäin tehdä työtä, jolla on tarkoitus.

Future Stars -ohjelma antaa opiskelijoille tilaisuuden tutustua lääkealaan ja päivät eri yrityksissä avaavat ovia yritysten arkeen. Ohjelma on nopeuttanut monen osallistujan tietä lääkealalle tai alaa sivuaviin yrityksiin. Se ilahduttaa meitä ohjelman järjestäjiä, sillä lääkeala tarvitsee tulevaisuudessakin tähtiä ja työstään innostuneita osaajia.

Tämä syksyinen matka yhdessä tulevaisuuden osaajien kanssa on jälleen alkanut ja jatkuu aina marraskuulle asti. Seuraa meitä ja opiskelijoitamme yritystemme ja yhdistyksemme sosiaalisen median kanavissa #PIFStars ja opi samalla myös uutta kiehtovasta alastamme.

Lue lisää PIF Stars -ohjelmasta