PIF Star:

08.10.2022 | Niila Rönkä, PIF Star 2022

PIF Star: "Lääkeyritykset antoivat kattavan kuvan siitä, miten potilaille pystytään tuottamaan terveyttä"

Valmistuttuani kauppatieteiden kandidaatiksi 2019 halusin etsiä omaa polkuani, johon lähtisin opiskeluiden jälkeen.

Minulle tärkeää oli ja on löytää työ, jolla on aito merkitys joka päiväiseen elämään. Haluan pystyä vaikuttamaan työlläni niin yhteiskuntaan, potilaisiin ja työtovereihin. Näin ollen, päätin hakea PIF Stars ohjelmaan avartaakseni näkemystä lääketeollisuudesta ja sen vaikutuksesta näihin edellä mainittuihin asioihin. 

Covid-19-pandemian vuoksi ohjelman ajankohta venyi, mutta kun se viimein järjestettiin, pääsin osallistumaan yritysten etäluentoihin täydellä teholla kotitoimistoltani. Lääkeyritykset antoivat opiskelijoille kattavan kuvan siitä, miten lääketeollisuudessa pystytään vaikuttamaan ja tuottamaan potilaille ja asiakkaille terveyttä. Lisäksi, yritykset antoivat laajemman kuvan siitä, kuinka paljon erilaisia mielenkiintoisia tehtäviä lääkeyritys voi tarjota. 

PIF Stars ohjelma järjestettiin lopulta hyvään ajankohtaan, sillä olen valmistumassa kauppatieteiden maisteriksi, jonka vuoksi minun on harkittava jälleen mihin alalle jatkan opintojeni loputtua. Ohjelman jälkeen sain laajennettua verkostoani lääkeyritysten edustajista ja kanssaopiskelijoista. Suosittelen, että haet ohjelmaan, jos työssä vaikuttaminen ja työn merkitys kiinnostavat, sekä haluat laajentaa verkostoasi erittäin osaavista asiantuntijoista. 


 

PIF Future Stars 2023 -ohjelman haku on käynnissä. Lisätietoja ja ilmoittautumisohjeet löydät täältä. Hae mukaan ohjelmaan!