Etsimme joukkoomme proviisoria

17.03.2022

Etsimme joukkoomme proviisoria

Kiinnostaako sinua työ merkityksellisen ja yhteiskunnallisesti tärkeän alan parissa? Sykähteleekö sydämesi tutkimukselle, innovaatioille ja terveydelle? 

Me Lääketeollisuus ry:ssä edistämme terveyttä ja hyvinvointia sekä vauhditamme kasvua innovaatioilla, tutkimuksella ja uusilla terveydenhuollon ratkaisuilla. Tavoitteemme on mahdollistaa jokaiselle uusimmat ja vaikuttavimmat lääkehoidot asuin- ja hoitopaikasta riippumatta.

Yhdistyksemme toimii tutkivan lääketeollisuuden edunvalvojana ja vaikuttajana niin kotimaassa kuin Euroopassa. Tehtävämme on vaikuttaa lainsäädäntöön ja yhteiskuntaamme yhdessä alan muiden toimijoiden kanssa. Olemme rohkea aloitteiden tekijä, aktiivinen yhteistyön rakentaja ja yhteiskunnallinen keskustelija.

Etsimme Sinua yhteiskunnallisesta vaikuttamisesta kiinnostunut proviisori

Vahvistat lääkehoidon ja -huollon tiimimme farmaseuttista osaamista ja vastaat asiantuntijana mm. lääkkeiden saatavuuden varmistamiseen ja jakelujärjestelmään liittyvistä tehtävistä. Tulevan kollegasi perhevapaan ajan vastaat myös lääkkeiden myyntilupa-asioista. Seuraat vastuualueesi kehitystä, osallistut yhdistyksemme kannanottojen valmisteluun ja viestit näkemyksistämme.  

Työssäsi pääset tekemään tiivistä yhteistyötä jäsenyritystemme, alan viranomaisten, päätöksentekijöidemme ja monien sidosryhmiemme kanssa, myös EU-tasolla. 

Sinulla on proviisorin tutkinto. Arvostamme kokemusta lääketeollisuudesta, lääkealan viranomaisesta tai yhteiskunnallisesta vaikuttamistyöstä.

Onnistuaksesi tehtävässä viestit sujuvasti suomeksi ja englanniksi. Sinulla on kyky tuottaa ja tiivistää ymmärrettävää sisältöä monimutkaisistakin teemoista. Olet toimeen tarttuva ja kehityshakuinen. Arvostamme oma-aloitteisuutta, joustavuutta ja monipuolisia yhteistyötaitoja. 

Tarjoamme sinulle monipuolisen näköalapaikan innovatiivisella ja merkityksellisellä alalla sekä erittäin hyvät luontoisedut, unohtamatta dynaamista ja iloista työyhteisöä. Tehtävä on vakinainen.

Lisätietoja tehtävästä saat soittamalla tulevalle esimiehellesi Tiina Aitlahdelle, puh. 050 347 7917 (ma 21.3. klo 12–14 tai to 24.3. klo 11–13) tai HRS Advisors Oy:n konsultille Pia Paavilaiselle puh. 050 305 9217. 

Aloitamme tutustumisen hakemuksiin ja haastattelut jo hakuaikana, joten jätä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen pian tai viimeistään 4.4.2022 osoitteessa https://www.hrsadvisors.fi/avoimet-tyopaikat/proviisori/