Etsimme Sinua terveysalasta ja vaikuttamisesta kiinnostunut juristi

18.02.2022 | Petra Tirkkonen, viestintäjohtaja

Etsimme Sinua terveysalasta ja vaikuttamisesta kiinnostunut juristi

Kiinnostaako sinua työ merkityksellisen ja yhteiskunnallisesti tärkeän alan parissa?

Kiinnostaako sinua työ merkityksellisen ja yhteiskunnallisesti tärkeän alan parissa? Sykähteleekö sydämesi tutkimukselle, innovaatioille ja terveydelle? 

Me Lääketeollisuus ry:ssä edistämme terveyttä ja hyvinvointia sekä vauhditamme kasvua innovaatioilla, tutkimuksella ja uusilla terveydenhuollon ratkaisuilla. Tavoitteemme on mahdollistaa jokaiselle uusimmat ja vaikuttavimmat lääkehoidot asuin- ja hoitopaikasta riippumatta.

Yhdistyksemme toimii tutkivan lääketeollisuuden edunvalvojana ja vaikuttajana niin kotimaassa kuin Euroopassa. Tehtävämme on vaikuttaa lainsäädäntöön ja yhteiskuntaamme yhdessä alan muiden toimijoiden kanssa. Olemme rohkea aloitteiden tekijä, aktiivinen yhteistyön rakentaja ja yhteiskunnallinen keskustelija.

Etsimme Sinua terveysalasta ja yhteiskunnallisesta vaikuttamisesta kiinnostunut juristi

 
Vastaat     alan kotimaisen ja eurooppalaisen lainsäädännön seurannasta ja siitä, että yhdistyksessämme on aina viimeisin tieto lainsäädännön kehittymisestä. Osallistut yhdistyksemme kannanottojen valmisteluun ja toimit työkavereittesi ja jäsenyritystemme asiantuntijoiden tukena lääkealan lainsäädäntöön liittyvissä oikeudellisissa kysymyksissä. 

Pääset osallistumaan tiiviisti eurooppalaisen kattojärjestömme Efpian työhön ja tekemään tiivistä yhteistyötä alan viranomaisten, päätöksentekijöidemme ja monien sidosryhmiemme kanssa Suomessa ja EU:ssa. 

Sinulla on OTM-tutkinto tai olet juuri valmistumassa. Innostut terveysalasta ja yhteiskunnallisesta vaikuttamisesta, ja sinulla on hyvät valmiudet toimia yhteistyössä useissa verkostoissa sekä Suomessa että EU:ssa. Arvostamme kokemusta lääkealasta tai yhteiskunnallisesta vaikuttamisesta sekä alamme sääntelyn ja EU:n lainsäädäntöelimien ja -prosessien tuntemusta.

Onnistuaksesi tehtävässä viestit sujuvasti suomeksi ja englanniksi. Sinulla on kyky tuottaa ja tiivistää ymmärrettävää sisältöä monimutkaisistakin teemoista. Olet toimeen tarttuva ja kehityshakuinen. Arvostamme joustavuutta ja monipuolisia yhteistyötaitoja. 

Tarjoamme sinulle monipuolisen näköalapaikan innovatiivisella ja merkityksellisellä alalla sekä erittäin hyvät luontoisedut, unohtamatta dynaamista ja iloista työyhteisöä.

Tehtävä on määräaikainen tammikuulle 2023, mutta tehtävän jatkuminen määräajan jälkeen ei ole poissuljettu.
Lisätietoja tehtävästä saat soittamalla tulevalle esimiehellesi Tiina Aitlahdelle, puh. 050 347 7917 (ma 28.2. klo 14–16 tai ti 1.3. klo 10–12) tai HRS Advisors Oy:n konsultille Pia Paavilaiselle puh. 050 305 9217. 

Aloitamme tutustumisen hakemuksiin ja haastattelut jo hakuaikana, joten jätä hakemuksesi, ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen pian tai viimeistään 7.3.2022 osoitteessa https://www.hrsadvisors.fi/avoimet-tyopaikat/juristi/.