Etsimme Sinua terveysalasta ja yhteiskunnallisesta vaikuttamisesta kiinnostunut juristi!

16.01.2023

Etsimme Sinua terveysalasta ja yhteiskunnallisesta vaikuttamisesta kiinnostunut juristi!

Kiinnostaako sinua työ merkityksellisen ja yhteiskunnallisesti tärkeän alan parissa?

Me Lääketeollisuus ry:ssä edistämme terveyttä ja hyvinvointia, sekä vauhditamme kasvua innovaatioilla, tutkimuksella ja uusilla terveydenhuollon ratkaisuilla. Tavoitteemme on mahdollistaa jokaiselle uusimmat ja vaikuttavimmat lääkehoidot asuin- ja hoitopaikasta riippumatta.

Yhdistyksemme toimii tutkivan lääketeollisuuden edunvalvojana ja vaikuttajana niin kotimaassa kuin Euroopassa. Tehtävämme on vaikuttaa lainsäädäntöön ja yhteiskuntaamme yhdessä alan muiden toimijoiden kanssa. Olemme rohkea aloitteiden tekijä, aktiivinen yhteistyön rakentaja ja yhteiskunnallinen keskustelija.


Etsimme pysyvään työsuhteeseen Sinua terveysalasta ja yhteiskunnallisesta vaikuttamisesta kiinnostunut juristi.

Vastaat alan kotimaisen ja eurooppalaisen lainsäädännön seurannasta ja siitä, että yhdistyksessämme on aina viimeisin tieto lainsäädännön kehittymisestä. Osallistut yhdistyksemme kannanottojen valmisteluun ja toimit työkavereittesi ja jäsenyritystemme tukena lääkealan lainsäädäntöön liittyvissä oikeudellisissa kysymyksissä.

Pääset osallistumaan tiiviisti eurooppalaisen kattojärjestömme Efpian työhön ja tekemään tiivistä yhteistyötä alan viranomaisten, päätöksentekijöidemme ja monien sidosryhmiemme kanssa Suomessa ja EU:ssa.

Sinulla on OTM-tutkinto ja innostut terveysalasta sekä yhteiskunnallisesta vaikuttamisesta. Toivomme sinulta hyviä valmiuksia toimia verkostoissa sekä Suomessa että EU:ssa. Arvostamme kokemusta lääkealasta tai yhteiskunnallisesta vaikuttamisesta sekä alamme sääntelyn ja EU:n lainsäädäntöelimien ja -prosessien tuntemusta. Kiinnostus datan ja digitalisaation kysymyksiin on eduksi.

Onnistuaksesi tehtävässä viestit sujuvasti suomeksi ja englanniksi. Sinulla on kyky tuottaa ja tiivistää ymmärrettävää sisältöä monimutkaisistakin teemoista. Olet toimeen tarttuva ja kehityshakuinen. Arvostamme joustavuutta ja monipuolisia yhteistyötaitoja.

Tarjoamme sinulle monipuolisen näköalapaikan innovatiivisella ja merkityksellisellä alalla sekä erittäin hyvät luontoisedut, unohtamatta dynaamista ja iloista työyhteisöä.

Lisätietoja tehtävästä saat soittamalla johtaja Nadia Tammiselle, puh. 040 748 4373 (23.1.2023 klo 11.00-12.00 tai 26.1.2023 klo 13.00-14.00) tai HRS Advisors Oy:n konsultille Pia Paavilaiselle puh. 050 305 9217.

Aloitamme tutustumisen hakemuksiin ja haastattelut jo hakuaikana, joten jätä hakemuksesi, ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen pian tai viimeistään 3.2.2023 osoitteessa www.hrsadvisors.fi.