Etsimme Sinua yhteiskunnallisesta vaikuttamisesta kiinnostunut erityisasiantuntija

08.05.2024

Etsimme Sinua yhteiskunnallisesta vaikuttamisesta kiinnostunut erityisasiantuntija

Kiinnostaako sinua työ merkityksellisen ja yhteiskunnallisesti tärkeän alan parissa? Sykähteleekö sydämesi tutkimukselle, innovaatioille ja terveydelle?

Me Lääketeollisuus ry:ssä edistämme terveyttä ja hyvinvointia sekä vauhditamme kasvua innovaatioilla, tutkimuksella ja uusilla terveydenhuollon ratkaisuilla. Tavoitteemme on mahdollistaa jokaiselle uusimmat ja vaikuttavimmat lääkehoidot asuin- ja hoitopaikasta riippumatta.

Yhdistyksemme toimii tutkivan lääketeollisuuden edunvalvojana ja vaikuttajana niin kotimaassa kuin Euroopassa. Tehtävämme on vaikuttaa lainsäädäntöön ja yhteiskuntaamme yhdessä alan muiden toimijoiden kanssa. Olemme rohkea aloitteiden tekijä, aktiivinen yhteistyön rakentaja ja yhteiskunnallinen keskustelija.

Etsimme Sinua yhteiskunnallisesta vaikuttamisesta kiinnostunut

ERITYISASIANTUNTIJA

Vastuullasi ovat lääkkeiden korvattavuuteen, uusien lääkehoitojen arviointiin (HTA), lääkerahoitukseen ja terveydenhuollon vaikuttavuuteen liittyvät asiat.

Osana lääkehoidon ja -huollon tiimiämme seuraat vastuualueesi kotimaista ja kansainvälistä lainsäädäntöä ja kehitystä, osallistut yhdistyksemme kannanottojen valmisteluun ja viestit aktiivisesti näkemyksistämme. Työssäsi pääset tekemään tiivistä yhteistyötä jäsenyritystemme, alan viranomaisten ja päätöksentekijöiden sekä monien sidosryhmiemme kanssa, myös EU-tasolla. Eri työryhmissä toimiminen on osa toimenkuvaasi. 

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa sekä vankkaa kokemusta lääkkeiden markkinoillepääsyyn tai arviointiin liittyvistä tehtävistä. Toimit joustavasti ja ketterästi erilaisissa verkostoissa ja viestit vaikuttavasti eri foorumeilla sekä suomeksi että englanniksi. Olet toimeen tarttuva ja kehityshakuinen.

Tarjoamme sinulle monipuolisen näköalapaikan innovatiivisella ja merkityksellisellä alalla sekä hyvät luontoisedut, unohtamatta dynaamista ja iloista työyhteisöä. Tehtävä on vakinainen.

Lisätietoja tehtävästä saat soittamalla lääkehoidosta ja -huollosta vastaavalle johtajalle Tiina Aitlahdelle, puh. 050 347 7917 (ma 13.5. klo 9–10 tai to 16.5. klo 12–13) tai HRS Advisors Oy:n konsultti Pia Paavilaiselle puh. 050 305 9217. 

Aloitamme tutustumisen hakemuksiin ja haastattelut jo hakuaikana, joten jätä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen viimeistään 26.5.2024 osoitteessa www.hrsadvisors.fi.