Haemme tiimiimme viestinnän suunnittelijaa

07.05.2020

Haemme tiimiimme viestinnän suunnittelijaa

Kiinnostaako sinua työ merkityksellisen ja yhteiskunnallisen viestinnän tehtävien parissa? Sykähteleekö sydämesi tutkimukselle, innovaatioille ja terveydelle?

Me Lääketeollisuus ry:ssä edistämme jäsenyritystemme kanssa terveyttä ja hyvinvointia sekä vauhditamme kasvua innovaatioilla, tutkimuksella ja uusilla terveydenhuollon ratkaisuilla. Tavoitteemme on mahdollistaa kaikille suomalaisille uusimmat ja vaikuttavimmat lääkehoidot asuin- ja hoitopaikasta riippumatta.

Yhdistyksemme toimii tutkivan lääketeollisuuden edunvalvojana ja vaikuttajana. Tehtävämme on vaikuttaa lainsäädäntöön ja yhteiskuntaamme yhdessä alan muiden toimijoiden kanssa. Edunvalvontamme ulottuu kotimaan lisäksi koko Eurooppaan.

Toimimme jäsenistömme yhteisenä äänitorvena ja kokoavana voimana. Olemme rohkea aloitteiden tekijä, aktiivinen yhteistyön rakentaja ja yhteiskunnallinen keskustelija.

Haemme tiimiimme aktiivista ja aloitekykyistä viestinnän suunnittelijaa.

Tehtävässäsi tuotat monipuolisesti sisältöjä yhdistyksemme viestintäkanaviin, seuraat ja analysoit. Saat vastuullesi viestintäkampanjoita ja -projekteja ja kehität itse sosiaalisen median kanaviamme. Vastaat jäsenillemme suunnatun extranetin ylläpidosta.

Olet aktiivisesti mukana yhdistyksemme viestinnän kokonaisvaltaisessa kehittämisessä ja teet tiivistä yhteistyötä yhdistyksemme ja jäsenyritystemme asiantuntijoiden kanssa.

Sinulla on jo taskussasi tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto tai olet aivan opintojesi loppuvaiheessa. Odotamme kahden vuoden kokemusta viestinnän työtehtävistä.

Hakijalta odotamme
–    kykyä tuottaa nopeasti sisältöjä erilaisiin kanaviin ja eri kohderyhmille
–    verkko-, some- ja videoviestinnän osaamista
–    terävää kynää ja sujuvan ilmaisun taitoja 
–    innovatiivisuutta, oma-aloitteista työotetta ja joustavuutta
–    hyviä vuorovaikutustaitoja ja yhteistyökykyä
–    kokemusta mediatyöstä
–    sujuvaa englannin kielen taitoa.

Työsi yhdistyksessä alkaisi jo 15.8. tai sopimuksemme mukaan.

Jätä hakemuksesi sähköpostitse osoitteella laaketeollisuus@laaketeollisuus.fi viimeistään 5.6.2020 mennessä. Liitäthän hakemukseen palkkatoiveesi ja ansioluettelosi.

Jäikö jokin vielä mietityttämään? Voit kysyä meistä tai tehtävästä tarkemmin tulevalta esimieheltäsi Petra Tirkkoselta (045 120 4058 / petra.tirkkonen@laaketeollisuus.fi).