Lääkekehitysyhtiö Nanoform yhdistyksemme uudeksi jäseneksi

17.12.2020

Lääkekehitysyhtiö Nanoform yhdistyksemme uudeksi jäseneksi

Lääkekehitysyhtiö Nanoform on hyväksytty Lääketeollisuus ry:n hallituksessa yhdistyksemme uudeksi jäseneksi 1.1.2021 lukien.

Nanoform on kansainvälinen nanoteknologiaan ja lääkeainehiukkasten tekniikkaan keskittyvä asiantuntijayritys. Nanoform on perustettu vuonna 2015 Suomessa ja sen pääkonttori on edelleen Helsingissä.

Yrityksen tavoitteena on edistää kliinisiin tutkimuksiin ja markkinoille pääsevien lääkkeiden määrän kasvua. Yritys käyttää teknologiaa, jonka avulla voidaan parantaa lääkkeiden biologista hyväksikäytettävyyttä ja tehokkuutta.

”Olemme ilahtuneita voidessamme liittyä Lääketeollisuus ry:n toimintaan, ja odotamme innolla tulevaa yhteistyötä terveysalan edistämiseksi sekä Suomessa että kansainvälisellä tasolla. Potilaiden elämänlaadun parantaminen on yksi päätavoitteistamme, ja tämä yhteistyö auttaa meitä tavoitteen saavuttamisessa,” kertoo Nanoformin toimitusjohtaja Edward Hæggström

”Toivotamme Nanoformin lämpimästi tervetulleeksi Lääketeollisuus ry:n jäsenperheeseen. Olemme iloisia, että jäsenistömme laajenee ja saamme keskusteluihimme mukaan uudenlaisia innovaatioita edustavia yrityksiä. Tutkimus ja innovaatiot ovat tutkivan lääketeollisuuden perusta kaikelle tekemiselle. Tällä saralla töitä riittää, miten voidaan löytää potilaille vaikuttavampia lääkehoitoja ja lääkehoitoja sairauksiin, joihin ei vielä parannuskeinoja ole”, toteaa Sanna Lauslahti.

Lisätietoja

Sanna Lauslahti, Lääketeollisuus ry, sanna.lauslahti@laaketeollisuus.fi, p 050 512 2380
Peter Hänninen, Nanoform, peter.hanninen@nanoform.com