Lääketeollisuus ry:n kokonaismaine päättäjien ja vaikuttajien keskuudessa on lähes erinomaisella tasolla

29.11.2022

Lääketeollisuus ry:n kokonaismaine päättäjien ja vaikuttajien keskuudessa on lähes erinomaisella tasolla

Mielikuvat yhdistyksemme vuorovaikutuksesta ovat kohentuneet entisestään edellisistä vuosista ja ovat nyt erinomaisella tasolla. Myös toiminnan avoimuus ja läpinäkyvyys koetaan entistä positiivisemmin.

Lääketeollisuus ry:n Luottamus & Maine 2022 -raportti on julkaistu. T-Median tekemän tutkimuksen tavoitteena oli selvittää Lääketeollisuus ry:n mainetta päättäjien ja vaikuttajien keskuudessa. Tutkimukseen osallistui yhteensä 52 päättäjää ja vaikuttajaa. Tämä on kolmas vastaava tutkimus, joka on aiemmin toteutettu myös vuosina 2018 ja 2020.

Tutkimuksen mukaan yhdistyksemme kokonaismaine päättäjien ja vaikuttajien keskuudessa on lähes erinomaisella tasolla, kuten se oli myös vuoden 2020 tutkimuksen mukaan. Maineella on voimakas korrelaatio sidosryhmien luottamukseen.

Yhdistyksemme saa päättäjiltä ja vaikuttajilta entistä enemmän tukea osakseen ja erityisesti luottamus yhdistystä kohtaan on kasvanut.

Vaikka yhdistyksemme maineessa ei ole kriittisiä kehityskohteita, korrelaatioanalyysi osoittaa, että kehitysmahdollisuuksia on edelleen vastuullisuusmielikuvissa ja toiminnan avoimuudessa ja läpinäkyvyydessä. Arviot näistä ovat vahvasti hyvällä tasolla, mutta jatkuvaa kehitystä näiden asioiden parissa on tärkeä jatkaa, sillä vastuullisuus ja hallinto vaikuttavat eniten sidosryhmän käytökseen yhdistystämme kohtaan.

Tutustu raportin yhteenvetoon täältä.

“Vaikka sidosryhmäkysely on kohdennettu erityisesti yhdistyksemme tekemiseen, on raportin myötä saatu sidosryhmien positiivinen palaute ja luottamuksen osoitus kaikille meille yhteinen. Yhdistyksemme vaikuttamistyö tehdään tiiviissä yhteistyössä kaikkien jäsenyritysten kanssa.”

Lisätietoja: Petra Tirkkonen, puh. 045 120 4058