Mari Sirviö vahvistamaan Lääketeollisuus ry:n tiimiä

01.08.2022

Mari Sirviö vahvistamaan Lääketeollisuus ry:n tiimiä

Mari Sirviö aloittaa yhdistyksessämme 1.8. Sirviö tuo tiimiimme monipuolista kokemusta lääkkeiden jakeluun ja saatavuuteen liittyvissä kysymyksissä.

Sirviö siirtyy yhdistykseemme Oriolasta, jossa hän on toiminut laadunvarmistusasiantuntijana. Sirviöllä on monipuolinen yli 20 vuoden kokemus lääketeollisuuden eri tehtävistä, kuten myyntilupa-asioista, lääketukkukauppatoiminnasta sekä lääkkeiden saatavuudesta ja velvoitevarastoinnista.

Lisäksi Sirviön työhistoriaan kuuluu mm. työtehtävät konsulttiyrityksessä sekä lyhyt viranomaisjakso sen aikaisessa Lääkelaitoksessa (nykyisin Fimea). Lisäksi Sirviö on työskennellyt useamman vuoden apteekin asiakaspalvelutehtävissä.

Jatkossa Sirviön työpöydälle kuuluvat mm. lääkkeiden myyntilupiin sekä jakeluun ja saatavuuteen liittyvät kysymykset. Koulutukseltaan Sirviö on proviisori.

Uudessa työssä Sirviö aloittaa todella innostunein ja motivoitunein mielin.

”Uskon, että työ Lääketeollisuus ry:ssä tuo minulle ammatillisesti uusia, mielenkiintoisia haasteita. Voin puolestani tarjota omaa osaamistani ja kokemustani lääkealan eri tehtävistä tutkivan lääketeollisuuden käyttöön”, Sirviö kertoo.

Erityisesti Sirviötä kiinnostaa mahdollisuudet päästä kehittämään lääkealan toimintaa.

”Yhdessä jäsenyritysten ja alan toimijoiden kanssa voimme kehittää alan toimintaa sekä varmistaa lääketeollisuuden toimintaedellytyksiä Suomessa myös tulevaisuudessa.”

Lisätietoja:

Mari Sirviö, mari.sirvio@laaketeollisuus.fi