Oletko sinä uusi markkinoillepääsyn erityisasiantuntijamme?

23.01.2024

Oletko sinä uusi markkinoillepääsyn erityisasiantuntijamme?

Kiinnostaako sinua työ merkityksellisen ja yhteiskunnallisesti tärkeän alan parissa? Sykähteleekö sydämesi tutkimukselle, innovaatioille ja terveydelle? 

Me Lääketeollisuus ry:ssä edistämme terveyttä ja hyvinvointia sekä vauhditamme kasvua innovaatioilla, tutkimuksella ja uusilla terveydenhuollon ratkaisuilla. Tavoitteemme on mahdollistaa jokaiselle uusimmat ja vaikuttavimmat lääkehoidot asuin- ja hoitopaikasta riippumatta.

Yhdistyksemme toimii tutkivan lääketeollisuuden edunvalvojana ja vaikuttajana niin kotimaassa kuin Euroopassa. Tehtävämme on vaikuttaa lainsäädäntöön ja yhteiskuntaamme yhdessä alan muiden toimijoiden kanssa. Olemme rohkea aloitteiden tekijä, aktiivinen yhteistyön rakentaja ja yhteiskunnallinen keskustelija.


Etsimme Sinua yhteiskunnallisesta vaikuttamisesta kiinnostunut

ERITYISASIANTUNTIJA, markkinoillepääsy

Vastuullasi ovat uusien lääkkeiden ja rokotteiden markkinoillepääsyyn liittyvä toimintaympäristön kehittäminen. Vastaat asiantuntijana mm. sairaaloissa käytettävien lääkkeiden käyttöönottoon ja hankintoihin sekä kansallisen rokotusohjelman kehittämiseen liittyvistä tehtävistä.

Osana lääkehoidon ja -huollon tiimiämme seuraat vastuualueesi kehitystä, osallistut yhdistyksemme kannanottojen valmisteluun ja viestit aktiivisesti näkemyksistämme ja lääketeollisuuden merkityksestä.  

Työssäsi pääset tekemään tiivistä yhteistyötä jäsenyritystemme, alan viranomaisten ja päätöksentekijöiden sekä monien sidosryhmiemme kanssa, myös EU-tasolla. 

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa sekä vankkaa kokemusta lääkkeiden markkinoillepääsyyn liittyvistä tehtävistä. Toimit joustavasti ja ketterästi erilaisissa verkostoissa ja viestit vaikuttavasti eri foorumeilla sekä suomeksi että englanniksi. Olet toimeen tarttuva ja kehityshakuinen. 

Tarjoamme sinulle monipuolisen näköalapaikan innovatiivisella ja merkityksellisellä alalla sekä hyvät luontoisedut, unohtamatta dynaamista ja iloista työyhteisöä. Tehtävä on vakinainen.

Lisätietoja tehtävästä saat soittamalla lääkehoidosta ja -huollosta vastaavalle johtajalle Tiina Aitlahdelle, puh. 050 347 7917 (30.1. klo 10–11 tai 5.2. klo 14–15) tai HRS Advisors Oy:n konsultille Pia Paavilaiselle puh. 050 305 9217. 

Aloitamme tutustumisen hakemuksiin ja haastattelut jo hakuaikana, joten jätä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen pian tai viimeistään 8.2.2024 osoitteessa www.hrsadvisors.fi.