Oletko sinä uusi viestintä- ja vastuullisuusjohtajamme?

29.11.2023

Oletko sinä uusi viestintä- ja vastuullisuusjohtajamme?

Meillä on paikka auki kokeneelle viestinnän ammattilaiselle, joka hallitsee sekä strategisen että operatiivisen tason tehtävät ja joka on kiinnostunut terveysalan vaikuttamistyöstä. Lue lisää paikasta ja hae viimeistään 13.12.

Kiinnostaako sinua työ merkityksellisen ja yhteiskunnallisesti tärkeän alan parissa? Sykähteleekö sydämesi tutkimukselle, innovaatioille ja terveydelle?

Me Lääketeollisuus ry:ssä edistämme terveyttä ja hyvinvointia sekä vauhditamme kasvua innovaatioilla, tutkimuksella ja uusilla terveydenhuollon ratkaisuilla. Tavoitteemme on mahdollistaa jokaiselle uusimmat ja vaikuttavimmat lääkehoidot asuin- ja hoitopaikasta riippumatta.

Yhdistyksemme toimii tutkivan lääketeollisuuden edunvalvojana ja vaikuttajana niin kotimaassa kuin Euroopassa. Tehtävämme on vaikuttaa lainsäädäntöön ja yhteiskuntaamme yhdessä alan muiden toimijoiden kanssa. Olemme rohkea aloitteiden tekijä, aktiivinen yhteistyön rakentaja ja yhteiskunnallinen keskustelija.

VIESTINTÄ- JA VASTUULLISUUSJOHTAJA 

Vastuullasi on Lääketeollisuus ry:n viestinnän johtaminen. Tehtävässä liikut ketterästi strategisen tason suunnittelun ja operatiivisten työtehtävien välillä. Tuot viestinnän osaamisesi yhdistyksemme vaikuttamistyön tueksi toimiessamme sidosryhmiemme – jäsenyritysten, virkamiesten ja poliitikkojen – parissa. Viestit tiiviissä yhteistyössä jäsenyritystemme kanssa tavoitteistamme, lääketeollisuuden merkityksestä ja vastuullisuudesta myös suurelle yleisölle. Koordinoit yhteistyöryhmiä, toimit sujuvasti verkostoissa ja hoidat mediasuhteet ammattilaisen ottein.

Vastuullisuusviestinnässä pääset vahvistamaan sidosryhmiemme ymmärrystä toimialamme ja jäsenyritystemme laajasta vastuullisuudesta, käärimään hihat tiimisi kanssa ja luomaan kampanjoita.

Hyviä esihenkilötaitoja odottavat tiimisi ja työelämätaitoja koko pieni, mutta rautainen työyhteisömme. Kansainvälistä yhteistyötä pääset tekemään EU-vaikuttamisessa ja eurooppalaisen kattojärjestömme Efpian työryhmissä. Kyseessä on johtoryhmäpositio ja raportoit suoraan toimitusjohtajalle.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvan korkeakoulututkinnon lisäksi vankkaa viestintäalan kokemusta. Lääkealan aiempi kokemus ei ole edellytys, mutta toivomme, että intohimonasi on tehdä vaikuttavaa terveysalan viestintää ja vaikuttamista. Tehtävässä menestyminen edellyttää vakuuttavuutta eri foorumeilla, fasilitointitaitoja ja projektinvetokykyä. Kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi.

Tarjoamme sinulle monipuolisen näköalapaikan innovatiivisella ja merkityksellisellä alalla. Meillä pääset mukaan yhteiskunnallisen vaikuttamisen ytimeen.

Lisätietoja tehtävästä saat soittamalla Lääketeollisuus ry:n toimitusjohtaja Sanna Aunesluomalle puh. 050 512 2380 (tavoitat parhaiten to 7.12. klo 11–12, ma 11.12. klo 13–14 tai ti 12.12. klo 15–16) tai HRS Advisors Oy:n Pia Paavilaiselle puh. 050 305 9217.

Aloitamme tutustumisen hakemuksiin ja haastattelut jo hakuaikana, joten jätä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen pian tai viimeistään 13.12.2023 täällä.