Oletko sinä yhdistyksemme etsimä assistentti?

31.03.2023

Oletko sinä yhdistyksemme etsimä assistentti?

Oletko kiinnostunut viestinnän tehtävistä? Olisitko sinä toimistomme monitoimija ja yhdistyksemme arjen tuki?

Merkittävä osa työstäsi koostuu viestinnän operatiivisesta työstä. Tuotat monipuolisesti sisältöjä yhdistyksemme viestintäkanaviin, hallinnoit ja kehität yhdistyksemme CRM:ää, ja pääset järjestämään tilaisuuksia ja kokouksia.

Toimit ratkaisevassa roolissa lääkemarkkinoinnin valvonnan tiimissä, jossa vastaat esimerkiksi dokumentoinnista, laskutuksesta, aikatauluseurannasta ja tapaustilastoinnista.

Teet tiivistä yhteistyötä asiantuntijoidemme ja jäsenyritystemme kanssa. Varmistat asioiden sujuvuuden ja olet toimistomme yhteinen linkki, jolla on halu auttaa, ennakoida ja organisoida asioita. Sinulla on kyky etsiä yhdessä ratkaisua arkisiin kysymyksiin.

Powerpointit, Outlookit, Surveypalit ovat sinulle arkipäivää. Sinulla on jo kokemusta joistain taloushallinnon ohjelmista ja viestinnän julkaisujärjestelmistä ja innostut uusien oppimisesta.

Sinulla on taskussasi tehtävään soveltuva ammatillinen tutkinto tai ammattikorkeakoulututkinto. Sekään ei ole este, jos opintosi ovat loppuvaiheessa. Odotamme vähintään vuoden kokemusta assistentin työtehtävistä.

Odotamme sinulta
–    positiivista asennetta tarttua tilanteeseen kuin tilanteeseen ja halua auttaa työkavereitasi, 
–    oma-aloitteisuutta, joustavuutta ja yhteistyötaitoja,
–    tarkkuutta ja kykyä ottaa haltuun monenmoisia käytännön prosesseja,
–    käyttökokemusta sähköisistä työkaluista (taloushallinto, julkaisuympäristöt tms.),
–    sujuvaa englannin kielen taitoa.

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtävän, erittäin hyvät luontoisedut, unohtamatta dynaamista ja iloista työyhteisöä.

Työssäsi voit aloittaa viipymättä. Tehtävä on kokoaikainen ja voimassa toistaiseksi.

Jätä hakemuksesi sähköpostitse osoitteella laaketeollisuus@laaketeollisuus.fi 19.4.2023 mennessä. Liitäthän hakemukseen palkkatoiveesi ja ansioluettelosi.

Jäikö jokin vielä mietityttämään? Voit kysyä meistä tai tehtävästä tarkemmin Petra Tirkkoselta (045 120 4058 / petra.tirkkonen@laaketeollisuus.fi). 

Kuka olemme:
Me Lääketeollisuus ry:ssä edistämme jäsenyritystemme kanssa terveyttä ja hyvinvointia sekä vauhditamme kasvua innovaatioilla, tutkimuksella ja uusilla terveydenhuollon ratkaisuilla. Tavoitteemme on mahdollistaa kaikille suomalaisille uusimmat ja vaikuttavimmat lääkehoidot asuin- ja hoitopaikasta riippumatta.

Yhdistyksemme on tutkivan lääketeollisuuden yhteinen äänitorvi ja kokoavana voimana. Olemme rohkea aloitteiden tekijä, aktiivinen yhteistyön rakentaja ja yhteiskunnallinen keskustelija.

Tehtävämme on vaikuttaa lainsäädäntöön ja yhteiskuntaamme yhdessä alan muiden toimijoiden kanssa. Edunvalvontamme ulottuu kotimaan lisäksi koko Eurooppaan.