29.05.2023

Sarri Sinivuori aloittaa Lääketeollisuus ry:n assistenttina

Sarri Sinivuori aloittaa yhdistyksen assistenttina 1.6.

Lääketeollisuus ry:n toimisto saa vahvistusta kesäkuun alussa, kun Sarri Sinivuori aloittaa tehtävässään.

Sarrin työtehtävät ovat monipuoliset. Merkittävä osa on asiakaspalvelua ja hän tuleekin tekemään tiivistä yhteistyötä asiantuntijoidemme, jäsenyritysten ja sidosryhmien kanssa. Sarrille tulee myös viestinnän tiimissä vastuita jäsenviestintään, tapahtumiin ja asiakasrekisterin kehittämiseen liittyen.

Sarri työskentelee myös Lääkemarkkinoinnin valvonnan tiimissä vastaten muun muassa dokumentoinnista ja tapaustilastoinnista.

Hän on valmistunut tradenomiksi vuoden 2022 lopulla ja työskennellyt aiemmin muun muassa Helsingin kaupungilla.

”Olen äärimmäisen iloinen päästessäni työskentelemään yhteiskunnallisesti merkittävässä organisaatiossa. Minusta on hienoa päästä omalla työpanoksellani sujuvoittamaan Lääketeollisuus ry:n toimintaa. Erityisesti odotan yhteistyötä yhdistyksen sidosryhmien kanssa sekä tehtäviä jäsenviestinnän ja asiakasrekisterin kehittämisen parissa”, Sarri kertoo.

”Haluamme edelleen kehittää viestintäämme ja palvella hyvin sekä jäsenyrityksiämme että sidosryhmiämme. Sarri on energinen ja positiivisen asenteen omaava osaaja, ja täydentää henkilöstöämme erinomaisesti. Toivotamme Sarrin lämpöisesti tervetulleeksi”, toteaa Petra Tirkkonen, Lääketeollisuus ry:n johtaja, viestintä, vastuullisuus ja yhteiskuntasuhteet.

Lisätietoja:
Petra Tirkkonen, petra.tirkkonen@laaketeollisuus.fi