Taina Tummavuori Lääketeollisuus ry:n ja FiMVOn talous- ja hallintopäälliköksi

15.03.2022

Taina Tummavuori Lääketeollisuus ry:n ja FiMVOn talous- ja hallintopäälliköksi

Taina Tummavuori on aloittanut Lääketeollisuus ry:n ja Lääkevarmennus Oy:n FiMVOn talous- ja hallintopäällikkönä.

Tummavuori siirtyy tehtävään tilitoimistomaailmasta, jossa hän on talouden ja hallinnon tehtävissä. Hänellä on myös pitkä kokemus erilaisista taloushallinnon tehtävistä liike-elämässä niin pörssiyhtiöissä kuin yksityisomisteisissa yrityksissä.

”Minulla on ollut ilo tehdä hyvin monipuolista työtä. Kokemus aiemmista työtehtävistäni on opettanut minulle tiimivetotaitoja ja johtoryhmätyöskentelyä. Tärkeää on ollut myös kyky organisoida monia asioita yhtäaikaisesti sekä pitää kiinni tiukoistakin aikatauluista.”

Uudelta tehtävältään lääketeollisuuden parissa Taina odottaa uudenlaisia haasteita ja mahdollisuutta syventää monipuolista osaamistaan. Erityisen kiinnostavana hän pitää lääketeollisuutta ja sen yhteiskunnallista merkitystä.

Talous- ja hallintopäällikön tehtävä Lääketeollisuus ry:ssä ja FiMVOssa on uusi. 

”Vaikuttamistyömme laajenee vauhdilla kansalliselta tasolta alueille ja EU-tasolle. Myös lääkevarmennuksen parissa tapahtuu paljon kehittämistyötä. Onnistuminen edellyttää, että kehitämme toimintatapojamme monipuolisesti. Taina on erinomainen osaaja ja täydennys tiimeihimme”, toteavat Lääketeollisuus ry:n toimitusjohtaja Sanna Lauslahti ja FiMVOn toimitusjohtaja Maija Gohlke yhdessä.