Tulisitko talous- ja hallintopäälliköksemme?

03.01.2022 | Petra Tirkkonen, viestintäjohtaja

Tulisitko talous- ja hallintopäälliköksemme?

Kiinnostaako sinua työ merkityksellisen ja yhteiskunnallisesti tärkeän alan parissa?

Kiinnostaako sinua työ merkityksellisen ja yhteiskunnallisesti tärkeän alan parissa? Sykähteleekö sydämesi tutkimukselle, innovaatioille ja terveydelle?

Me Lääketeollisuus ry:ssä edistämme terveyttä ja hyvinvointia sekä vauhditamme kasvua innovaatioilla, tutkimuksella ja uusilla terveydenhuollon ratkaisuilla. Tavoitteemme on mahdollistaa jokaiselle uusimmat ja vaikuttavimmat lääkehoidot asuin- ja hoitopaikasta riippumatta.

Yhdistyksemme toimii tutkivan lääketeollisuuden edunvalvojana ja vaikuttajana niin kotimaassa kuin Euroopassa. Tehtävämme on vaikuttaa lainsäädäntöön ja yhteiskuntaamme yhdessä alan muiden toimijoiden kanssa. Olemme rohkea aloitteiden tekijä, aktiivinen yhteistyön rakentaja ja yhteiskunnallinen keskustelija.

Etsimme Lääketeollisuus ry:lle ja Suomen Lääkevarmennus Oy:lle yhteistä talous- ja hallintopäällikköä.

Tehtäviisi kuuluvat sisäinen ja ulkoinen laskenta sekä näiden kehittäminen, raportointi ja ennusteet. Lisäksi vastaat vuosi- ja strategiasuunnitteluprosessista ja riskienhallinnasta. Vastuullasi on myös henkilöstöhallinnon tehtäviä sekä sopimusasiat. Tehtäväkenttääsi kuuluvat myös IT-asiat hallinnollisella tasolla sisältäen tietoturvan. Toimit aktiivisesti erilaisissa yhteistyösuhteissa tilintarkastajiin, vakuutusyhtiöön, pankkeihin ym. sidosryhmiin ja ylläpidät näitä suhteita.

Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto (KTM, tradenomi) ja vankka kokemus taloushallinnon vaativista tehtävistä sekä kiinnostusta henkilöstöhallintoa kohtaan. Olet toimeen tarttuva, oma-aloitteinen, kehityshakuinen ja palveluhenkinen. Arvostamme innovatiivisuutta ja joustavuutta sekä yhteistyöhenkisyyttä. Käytät työssäsi suullisesti ja kirjallisesti suomea ja englantia sujuvasti.

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtävän innovatiivisella ja vauhdikkaalla alalla sekä erittäin hyvät luontoisedut, unohtamatta dynaamista ja iloista työyhteisöä.  

Kiinnostuitko? Lisätietoja antaa Lääketeollisuus ry:n toimitusjohtaja Sanna Lauslahti, puh. 050 512 2380 maanantaina 10.1.2022 kello 9.00–11.00 ja torstaina 13.1.2022 kello 12.00–14.00. Muina aikoina lisätietoja antaa MPS-konsultti Nina Kalajoki, puh. 020 746 9413.

Hae tehtävää täältä kautta 14.1.2022 mennessä. Liitä mukaan CV:si ja ilmoita hakulomakkeeseen palkkatoiveesi.  

Suomen Lääkevarmennus Oy vastaa lääkevarmennusjärjestelmän ylläpidosta ja kehittämisestä Suomessa. Se on voittoa tuottamaton organisaatio. Yhtiön toimialana on lääkepakkausten turvamerkintöjen hallinnoimiseksi perustettavaan lääkevarmennusjärjestelmään liittyvien palveluiden tuottaminen ja tarjoaminen, kyseisen järjestelmän kehittäminen, siihen liittyvä hallinnointi ja neuvonta sekä muu lääkevarmennusjärjestelmään liittyvä toiminta. Yhtiön omistajia ovat Lääketeollisuus ry, Orion Oyj, Rinnakkaislääketeollisuus ry, Suomen Lääkerinnakkaistuojat ry sekä Suomen Apteekkariliitto ry ja Lääke- ja Terveyshuolto ry.

Lääketeollisuus ry
Lääketeollisuus ry on Suomessa toimivan tutkivan lääketeollisuuden edunvalvonta- ja vaikuttajajärjestö. Edunvalvontamme ulottuu kotimaan lisäksi koko Eurooppaa koskevaan päätöksentekoon. Yhdessä jäsenyritystemme kanssa tavoitteenamme on tuottaa arvoa potilaalle ja suomalaiselle yhteiskunnalle sekä olla rakentamassa terveysalasta talouskasvua maallemme. Edistämme terveyttä ja hyvinvointia sekä vauhditamme kasvua innovaatioilla, tutkimuksella ja uusilla terveydenhuollon ratkaisuilla. Lääketeollisuus ry:ssä työskentelee 14 henkilöä. Tavoitteenamme on vaikuttaa lainsäädäntöön ja olla mukana luomassa mahdollistavaa toimintaympäristöä yhteistyössä muiden alan toimijoiden kanssa. Toimimme jäsenistömme yhteisenä äänitorvena ja kokoavana voimana. Olemme rohkea aloitteiden tekijä, aktiivinen yhteistyön rakentaja ja yhteiskunnallinen keskustelija.