Vuoden Lääkeinformaatioteko - osallistu vaikuttavalla viestintäteolla

12.08.2020

Vuoden Lääkeinformaatioteko - osallistu vaikuttavalla viestintäteolla

Perinteinen kilpailu käynnistyy. Jätä kilpailutyösi jo 4.9.mennessä.

Lääketeollisuus ry palkitsee jälleen Vuoden lääkeinformaatioteko Farmasian Päivien yhteydessä. Osallistu kilpailuun ja jätä kilpailutyösi poikkeuksellisesti jo 4.9.2020 mennessä.

Tänä vuonna Farmasian Päivät järjestetään virtuaalisesti ja poikkeuksellisen aikaisin, mistä syystä myös kilpailuaikataulumme on muuttunut.

Kilpailuun voi osallistua markkinointi- ja viestintäteko, jonka tavoitteena on lisätä tietoisuutta sairaudesta ja sen hoidosta tai edistää potilasturvallisuutta.
Tavoitteena voi olla myös yleinen terveystiedon lisääminen tai yhteiskunnallinen keskustelun herättäminen. Kohderyhmänä tulee olla kuluttajat.

Kilpailu on avoin kaikille 19.10.2019 – 4.9.2020 välisenä aikana julkaistuille viestintäteoille.

Kilpailuun osallistut lähettämällä työsi 4.9.2020 mennessä osoitteeseen jaakko.laurila@laaketeollisuus.fi tai postitse osoitteeseen:
Vuoden lääkeinformaatioteko
PL 206
00181 Helsinki

Aineistosta tulee käydä ilmi työn toteuttajat, julkaisuajankohta, kuvaus teon taustoista ja arvio työn merkityksestä ja tuloksellisuudesta.

Lisätietoja kilpailusta: Raadin sihteeri Jaakko Laurila, 040 776 3031 tai jaakko.laurila@laaketeollisuus.fi sekä www.laaketeollisuus.fi/laakeinformaatioteko

Kilpailukutsu