Hilla Ruotsalainen, PIF Future Stars -alumni vuodelta 2023:

"Osallistuin PIF Future Stars -ohjelmaan vuonna 2023, koska halusin tietoa erilaisista työtehtävistä ja positioista lääketeollisuuden yrityksissä. Ryhmäytyminen tapaamisissa tapahtui nopeasti ja koin heti oloni tervetulleeksi. Lisäksi yritysvierailuilla oli rento ja lämminhenkinen tunnelma, joka vahvisti luottamustani kyseisiä yrityksiä kohtaan.

Lähdin ohjelmaan mukaan odottavaisin mielin, sillä itselläni ei ollut taustani takia juurikaan kokemusta lääketeollisuudesta. Ohjelman aikana huomasin, kuinka laajasti erilaisia työtehtäviä on tarjolla lääketeollisuudessa. Kaikissa yrityksissä painotettiin itsensä kehittämistä ja rohkaistiin kokeilemaan erilaisia työtehtäviä oman kiinnostuksen mukaan. Tämä entisestään lisäsi kiinnostustani työskennellä lääketeollisuudessa jatkossa, ja vierailuista välittyi tunne siitä, että työntekijöistä välitetään lääketeollisuudessa niin kuin potilaistakin.

Kannustan kaikkia lähtemään mukaan PIF Future Stars -ohjelmaan, varsinkin jos haluaa uusia näkökulmia tai vaihtoehtoja tulevalle uralleen. Ohjelman jälkeen jää fiilis, että kaikille löytyy varmasti oma paikkansa lääketeollisuudessa!"