Verkostoitumisohjelma korkeakouluopiskelijoille

PIF Future Stars

Hei korkeakouluopiskelija!

Näetkö oman työurasi lääketeollisuuden monipuolisissa työtehtävissä? Haluaisitko tutustua kansainväliseen alaamme vähän paremmin ja kuulla millaisia työmahdollisuuksia lääketeollisuus tarjoaa tänään ja tulevaisuudessa?

Kyse on korkeakouluopiskelijoille tarjottavasta Pharma Industry Future Stars -verkostoitumisohjelmasta, jossa pääset lähiopintojaksojen ajan tutustumaan yritystemme toimintaan, työtehtäviin ja ihmisiin. Kuulet lukuisan määrän kiehtovia uratarinoita ja tapaat tietenkin muita alasta kiinnostuneita opiskelijoita ympäri Suomen!

Lähiopintojaksot järjestetään tapaamisina pääkaupunkiseudulla jäsenyritystemme tiloissa.

Ohjelmaan osallistuminen on maksutonta. Kustannamme myös opintopäivien ruokailut, matkat opiskelupaikkakunnalta ja lähiopintopäivien aikana ja tarvittaessa majoituksen pääkaupunkiseudun ulkopuolelta osallistuville. Edellytämme kuitenkin sitoutumista ohjelmaan, koska hakijoita on aina monin verroin enemmän kuin voimme ottaa mukaan.

Ryhmään valitaan 36 eri alojen opiskelijaa, jotka ovat opintojensa loppuvaiheessa tai tekevät jo jatko-opintoja. Valinnassa painotetaan hakijan kiinnostusta lääkealaa kohtaa, aktiivisuutta opinnoissa ja työelämässä sekä mahdollista kansainvälistä harjoittelu- tai työkokemusta. Monipuolinen opiskelutausta on plussaa.

Haku vuoden 2024 ohjelmaan on päättynyt, ja valinnoista on ilmoitettu kaikille hakijoille henkilökohtaisesti.

Ohjelman järjestävät Lääketeollisuus ry ja sen jäsenyritykset. Tietosuojaseloste on luettavissa täällä.