PIF Future Stars 2024

Haku ohjelmaan käynnistyy syksyllä

Hei korkeakouluopiskelija!

Näetkö oman työurasi lääketeollisuuden monipuolisissa työtehtävissä? Haluaisitko tutustua kansainväliseen alaamme vähän paremmin ja kuulla millaisia työmahdollisuuksia lääketeollisuus tarjoaa tänään ja tulevaisuudessa?

Kyse on korkeakouluopiskelijoille tarjottavasta Pharma Industry Future Stars -verkostoitumisohjelmasta, jossa pääset lähiopintojaksojen ajan tutustumaan yritystemme toimintaan, työtehtäviin ja ihmisiin. Kuulet lukuisan määrän kiehtovia uratarinoita ja tapaat tietenkin muita alasta kiinnostuneita opiskelijoita ympäri Suomen!

Lähiopintojaksot järjestetään alkuvuodesta 2024 tapaamisina pääkaupunkiseudulla jäsenyritystemme tiloissa. Päivämäärät tarkentuvat myöhemmin ja niistä tullaan ilmoittamaan valituille loppuvuodesta 2023.

Ohjelmaan osallistuminen on maksutonta. Kustannamme myös opintopäivien ruokailut, matkat opiskelupaikkakunnalta ja lähiopintopäivien aikana ja tarvittaessa majoituksen pääkaupunkiseudun ulkopuolelta osallistuville. Edellytämme kuitenkin sitoutumista ohjelmaan, koska hakijoita on aina monin verroin enemmän kuin voimme ottaa mukaan.

Valitsemme ryhmään 36 eri alojen opiskelijaa, jotka ovat opintojensa loppuvaiheessa tai tekevät jo jatko-opintoja. Valinnassa painotamme hakijan kiinnostusta lääkealaa kohtaa, aktiivisuutta opinnoissa ja työelämässä sekä mahdollista kansainvälistä harjoittelu- tai työkokemusta. Monipuolinen opiskelutausta on plussaa. Valinnoista ilmoitetaan kaikille hakijoille henkilökohtaisesti.

Haku seuraavaan ohjelmaan avautuu syksyllä 2023. Pidä silmällä verkkosivujamme ja somekanaviamme!

Ohjelman järjestävät Lääketeollisuus ry ja sen jäsenyritykset. 

Kysy lisää: Petra Siitonen, petra.siitonen@laaketeollisuus.fi, p. 040 151 3195.