Cao Le (Tuin), PIF Future Stars -alumni vuodelta 2023:

"Opiskelen Helsingin yliopistossa farmasiaa.

PIF Future Stars -ohjelma täytti sekä ylitti kaikki odotukseni verkostoitumisohjelmaa kohtaan. Odotin innolla pääsyä käsittelemään itselleni tärkeitä teemoja lääketeollisuudessa, kuten muun muassa markkinointia ja myyntiä, lääkekehitystä ja -tutkimusta, ja yhteiskuntavastuuta.

PIF Future Stars -ohjelman avulla ymmärsin, että lääketeollisuus tarvitsee monipuolisesti eri taustaisia huippuasiantuntijoita ja -osaajia. Uskon, että esimerkiksi lääkkeiden oikea käyttö ja lääkekehitys tuottavat yhteiskunnalle selvää säästöä. Lääkkeen arvo ja sen vaikuttavuus ovat tärkeitä aiheita minulle, koska haluan olla mukana vaikuttamassa kestävään yhteiskuntaan ja lääkepolitiikkaan. Lääketeollisuus vaikuttaa tällä hetkellä itselleni kiinnostavimmalta työpaikalta sen tarjoaman kansainvälisen työympäristön ja monipuolisten kehitysmahdollisuuksien takia.

PIF Future Stars -ohjelma ei tarjonnut vain arvokasta mahdollisuutta verkostoitua lääketeollisuuden edustajiin, vaan myös eri tiedekunnan opiskelijoihin. On hienoa tavata ihmisiä eri taustoista, joita kuitenkin yhdistää halu tehdä merkityksellistä työtä. Vaikka ohjelma päättyi, niin kontaktit jäivät lääketeollisuuden edustajiin ja muihin opiskelijoihin.

Suosittelen jokaista korkeakouluopiskelijaa osallistumaan PIF Future Stars -verkostoitumisohjelmaan. Järjestäjien tiimoilta ohjelmat olivat hyvin suunniteltu, ja lääkeyritysten edustajat ottivat opiskelijat lämpimästi vastaan. Opimme uutta kannustavassa ilmapiirissä, ja saimme ainutlaatuisen mahdollisuuden tutustua lääketeollisuuden uramahdollisuuksiin ja toimintaympäristöön."