Blogit

23.04.2019 | Sanna Lauslahti, toimitusjohtaja

Kustannusten hallinnassa vältettävä osaoptimoinnit

Sosiaali- ja terveydenhuollon kustannuksia tulee tarkastella siitä näkökulmasta, miten kokonaiskustannuksia voidaan hallita.

08.04.2019 | Jarmo Lehtonen

Lääkemarkkinoinnin valvontaa jo 60 vuotta

Julkaisemme blogisarjan ”Lääkemarkkinoinnin valvontaa jo 60 vuotta”, jonka kirjoituksissa liikutaan omavalvonnan syntyvaiheista tämän päivän teemoihin. Blogisarjan aloittaa Lääketeollisuus ry:n pitkäaikainen toimitusjohtaja Jarmo Lehtonen. Hän avaa meille vuonna 1959 käynnistynyttä lääkemainonnan itsesääntelyn ohjausta.

29.03.2019 | Nadia Tamminen, erityisasiantuntija, Lääketeollisuus ry

Suomi voi olla digitalisaation ja terveysalan kärkimaa, mutta rohkeutta se vaatii

Suomi on niittänyt jo pitkään mainetta terveysalan ja digitalisaation kärkimaana. Meillä on kehitetty biopankkeja ja terveydenhuollon tietojärjestelmiä, investoitu tietoaltaisiin ja kansainvälisiin rekistereihin. Digitalisaatio on myös tuonut poikkeukselliset terveysalan sähköiset tietovarannot, joissa tieto liikkuu toimijoiden välillä.

21.03.2019 | Mia Bengtström, erityisasiantuntija, Lääketeollisuus ry

Lääketurvatoiminta edistää lääkkeiden turvallista käyttöä

Lääkehoidon päivän kampanjassa "Tunnetko lääkehoitosi tavoitteet?" kehotetaan lääkkeiden käyttäjää tunnistamaan oman lääkehoitonsa vaikutuksia ja mahdollisia haittavaikutuksia. Käyttäjien tuoma tieto haittavaikutuksista on tärkeä osa lääketurvatoiminnan ketjua.

1 ... 21 22 23 24 25 26 27 28 29