Kannanotot

16.10.2020

Eduskunnan rokoteryhmä ja Lääketeollisuus ry:n rokoteasiantuntijaryhmä: Digitaaliselle rokotuskortille vankka kannatus

Lääketeollisuus ry:n keväällä toteutetun kyselytutkimuksen mukaan vain noin puolella suomalaisista on omat rokotustiedot tallessa. Tämän lisäksi reilu kolmannes kansalaisista ei tiedä, mistä omat ajantasaiset rokotustiedot on mahdollista tarkistaa.

28.09.2020

Lääketeollisuus ry: Tuemme sosiaali- ja terveydenhuollon kehittämistä panostamalla tutkimukseen, dataan, laatuun ja vaikuttavuuteen

Lääketeollisuus ry tukee lausuttavana olevien sote-rakenne- ja -rahoituslakien päätavoitteita hoidon vaikuttavuudesta ja potilaiden yhdenvertaisuuden toteutumisesta. 

18.09.2020 | Mia Bengtström, erityisasiantuntija

Kliinisten lääketutkimusten edellytykset Suomessa on varmistettava

Kliiniset lääketutkimukset ovat erittäin merkityksellisiä niin potilaan, terveydenhuollon kuin yhteiskunnan kannalta. Lainsäädännöllä ja lain tulkinnoilla on edistettävä tutkimustoimintaa Suomessa.

17.09.2020 | Sanna Lauslahti, toimitusjohtaja

Lääketeollisuus budjettiriihestä: Hallituksen toimet hoitovelan purkamiseksi ovat elintärkeitä Suomelle ja suomalaisille

Hoitovelka ja julkisen talouden vaikeudet voidaan voittaa varmistamalla, että lainsäädäntö ja sen tulkinnat tukevat Suomen kilpailukyvyn ja innovaatioympäristön vahvistamista.

14.09.2020 | Sanna Lauslahti, toimitusjohtaja

Lääketeollisuudesta tulevaisuudessa Suomen kasvumoottori

Suomi ja me suomalaiset tarvitsemme toivoa tuovia uutisia. Voisiko maamme nousta nykyistä merkittävämmäksi lääketeollisuusmaaksi? 

1 ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17