Blogit

17.10.2019 | Harri Vertio, LKT, Tarkastusvaliokunta II:n jäsen

Toimiiko lääkemarkkinoinnin omavalvonta?

Opioidien aiheuttamat kuolemat Yhdysvalloissa ovat olleet huomion valokeilassa jo jonkin aikaa. Syyllisiä on etsitty ja sormi näyttää suuntautuvan lääketeollisuutta kohti. Olipa syyllinen kuka tahansa, suuret kuolleisuusluvut ovat osoitus siitä, että alan valvontamekanismit eivät ole toimineet. Niinpä vastuukysymykset tullaan ratkaisemaan oikeudessa.

16.10.2019 | Timo Seppälä, yhteiskuntasuhdejohtaja, Amgen Oy

Vaikuttavuus on prioriosoinnin ainoa eettinen peruste

Tuleva STM:n kansliapäällikkö Kirsi Varhila nosti hiljattain median haastattelussa esiin terveydenhuollon resurssikäytön priorisoinnin tarpeellisuuden. Yhteiskunnalla ei ole julkisrahoitteisesti varaa hoitaa kaikkea ja kaikin mahdollisin keinoin.

25.09.2019 | Merja Mäkelä, henkilöstöjohtaja, Roche Oy

Mielekästä työtä tarjolla – Pharma Industry Future Stars

Mikä saa kymmenen lääkeyrityksen edustajat kokoontumaan yhteen – nyt jo kuudetta kertaa – ja rakentamaan syksyn yli ulottuvan Pharma Industry Future Stars -verkostoitumisohjelman opintojensa loppuvaiheessa oleville opiskelijoille? Mikä on saanut nyt jo lähes tuhat opiskelijaa hakemaan mukaan tähän ohjelmaan? 

20.08.2019 | Nina Ekholm-Wenberg, toimitusjohtaja, AstraZeneca Oy

Avoimuus ja yhteistyö ovat avaimet huipulla pysymiseen

Heinäkuinen Pori ja SuomiAreena antoivat jälleen kerran paljon ajatuksia ja energiaa viedä tuleva talvi monia tärkeitä terveydenhuollon teemoja aktiivisesti eteenpäin. Koko päivän mittainen Huomisen Terveys -tapahtuma toi monipuolisesti esiin suomalaisen terveyden ja hyvinvoinnin tulevaisuuden mahdollisuudet ja ratkaistavat haasteet, joista muutamaan palaan tässä blogissa.

16.07.2019 | Sanna Lauslahti, toimitusjohtaja

EU-puheenjohtajakausi on mahdollisuus Suomelle

​​​​​​​Puheenjohtajakausi pyörähti käyntiin heti heinäkuun ensimmäisten päivien aikana melko vaatimattomasti osallistaen suomalaisia kansajuhlalla juhlallisten gaalojen sijaan.

1 ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12