Blogit

16.05.2023 | ​​​​​​​Pia Annunen, LT, lääketieteellinen johtaja, Bristol Myers Squibb Finland

Lapset ansaitsevat tutkittua lääkehoitoa siinä missä aikuisetkin

Tutkimatta lääkevalmistetta myös lapsilla, ei lääkehoidosta välttämättä saada odotettuja hyötyjä ja toisaalta se saattaa aiheuttaa odottamattomia haittoja.

15.05.2023 | Petra Tirkkonen, johtaja, Lääketeollisuus ry

Puheenparsilla ei pitkälle pötkitä, sillä terveys ja vastuullisuus ovat tekoja myös SuomiAreenassa - #TerveysOnTekoja

SuomiAreena on suomalaisen keskustelun ja sanansäilän konkreettinen ilmentymä. Heti ensimmäisenä Areena-päivänä 27. kesäkuuta pureudumme kuitenkin aiheisiin, joissa pelkät puheenparret eivät riitä vaan tarvitaan reippaita toimenpiteitä.

12.05.2023 | Timo Seppälä, yhteiskuntasuhdejohtaja, Amgen Ab sivuliike Suomessa, ja Suvi Mäklin, erityisasiantuntija, Lääketeollisuus ry

Terveys on investointi - Tehoa ja kestävyyttä hyvinvointialueiden rahoitukseen määrällisillä tavoitteilla

Hyvinvointialueet aloittivat toimintansa vuoden alussa ja jo lähtötilanteessa useilta alueilta tulee hätäsignaalia riittämättömästä rahoituksesta.

10.05.2023 | Timo Seppälä, yhteiskuntasuhdejohtaja, Amgen Ab sivuliike Suomessa, ja Juha Laine, Real World Data Lead & Health Economics Advisor, Roche Oy

Kustannusvaikuttavuuden kompurointi tapahtuu pimeässä, ei lampun alla

Alati kiristyvä talouden tilanne on johtanut terveydenhuollon resurssien käytön kuristusotteeseen. Puuttuvia kustannusvaikuttavuuden palasia tulisi etsiä ensisijaisesti kaikkialta muualta kuin sieltä mistä ne on jo löydetty. Silloin terveyteen investoimisesta saadaan enemmän työ- ja toimintakykyä.

28.04.2023 | Sanna Aunesluoma, toimitusjohtaja

Investoinnit terveyteen, hyvinvointiin ja terveysalaan ovat investointeja Suomen tulevaisuuteen ja ihmisiin

Työ- ja toimintakykyiset, hyvinvoivat ihmiset ovat kestävän talouden perusta. Siksi hallitusohjelmassa tulee investoida suomalaisten terveyteen vahvistamalla lääkerahoitusta ja toimeenpanemalla lääkeasioiden uudistuksen suunnitelma, vauhdittamalla kasvupolkua terveysalan kasvustrategia 2.0:n kautta ja varmistamalla suomalaisten arkiturvallisuus huolehtimalla lääkkeiden saatavuudesta.

1 ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... 32