Blogit

20.08.2019 | Nina Ekholm-Wenberg, toimitusjohtaja, AstraZeneca Oy

Avoimuus ja yhteistyö ovat avaimet huipulla pysymiseen

Heinäkuinen Pori ja SuomiAreena antoivat jälleen kerran paljon ajatuksia ja energiaa viedä tuleva talvi monia tärkeitä terveydenhuollon teemoja aktiivisesti eteenpäin. Koko päivän mittainen Huomisen Terveys -tapahtuma toi monipuolisesti esiin suomalaisen terveyden ja hyvinvoinnin tulevaisuuden mahdollisuudet ja ratkaistavat haasteet, joista muutamaan palaan tässä blogissa.

16.07.2019 | Sanna Lauslahti, toimitusjohtaja

EU-puheenjohtajakausi on mahdollisuus Suomelle

​​​​​​​Puheenjohtajakausi pyörähti käyntiin heti heinäkuun ensimmäisten päivien aikana melko vaatimattomasti osallistaen suomalaisia kansajuhlalla juhlallisten gaalojen sijaan.

13.07.2019 | Nina Ekholm-Wenberg, toimitusjohtaja, AstraZeneca Oy

”Mitä vastalääkkeeksi ilmastoahdistukseen”

Ilmastonmuutos vaikuttaa tutkitusti terveyteen ja mielenterveyteen

08.07.2019 | Nina Ekholm-Wenberg, toimitusjohtaja, AstraZeneca Oy

Kuinka erottaa luotettava tieto terveysuutisoinnissa?

​​​​​​​Terveys ja hyvinvointi kiinnostavat ihmisiä koko ajan entistä enemmän. Tiedon nälkää tyydytetään myös entistä enemmän digitaalisten kanavien ja sosiaalisen median avulla. Tiedon ja tietolähteiden määrä on rajaton, kuka tahansa voi esiintyä asiantuntijana ja siksi kenen tahansa on entistä vaikeampaa erottaa luotettava tieto höpöhöpöstä.

03.07.2019 | Eeva-Johanna Eloranta, kansanedustaja

Nyt tarvitaan lääketutkimuksen koordinaatiota

Kliininen lääketutkimus on huolestuttavasti vähenemässä Suomessa - Nyt tarvitaan kansallinen lääketutkimuksen koordinaatioverkosto

1 2 3 4 5 6 7 8 9