Blogit

01.07.2022 | Jenni Vuola, toimitusjohtaja, Sanofi Oy

Euroopan roolia lääkkeiden valmistuksessa ja jakelussa on vahvistettava

Koronapandemia aiheutti huomattavia haasteita lääkkeiden ja rokotteiden toimitusvarmuuteen. Yksi pandemian tärkeimmistä opeista lääketeollisuudelle on ollut Euroopan oman tuotanto- ja jakelukapasiteetin vahvistamisen välttämättömyys. Vain näin voidaan turvata, että kriittisiä lääkkeitä on aina saatavilla väestön terveyden turvaamiseksi.

22.06.2022 | Pekka Ihalmo, Janssen Finland

Terveydenhuolto tarvitsee innovaatioita ja Suomi alan uuden kasvustrategian, joka kantaa vuoteen 2030 asti

Vielä vuosi sitten en osannut kuvitella, kuinka nopeasti maailma ympärillämme muuttuisi. Venäjä on hyökännyt Ukrainaan ja Suomi tehnyt historiallisen päätöksen hakea Nato-jäsenyyttä. Kriisien keskellä valtioiden johtava rooli on vahvistunut ja turvallisuuden, vihreän siirtymän ja terveyden merkitys korostunut.

17.06.2022 | Susanna Flaherty, Country Manager Finland, IQVIA

RWD (Real World Data)-tutkimusten laatuun on kiinnitettävä huomiota

Viranomaiset ja terveydenhoidon ammattilaiset käyttävät yhä enemmän reaalimaailman tietoon perustuvia RWD-analyyseja päätöksenteon tukena.

14.06.2022 | Tatu Laurila ja Ville Koiste, Gesund Partners

Jääkö Life science -alan yhteiskunnallinen arvo piiloon?

Suomella on kaikki edellytykset olla digitalisoituvan Life science -alan kärkimaa –  jos vain kansallista tahtoa ja johtajuutta riittää. Tämä selviää tuoreesta selvityksestä.

10.06.2022 | Kaisa Tuppurainen ja Anna Manner-Raappana, Roche

Kaksikanavainen lääkkeiden arviointijärjestelmä asettaa potilaat epätasa-arvoiseen asemaan

SuomiAreenalla keskitytään tänä kesänä tekoihin, joilla yhteiskuntaa viedään kohti parempaa huomista. Ongelmien sijaan haluna on keskittyä ratkaisuihin.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 ... 20