Blogit

07.12.2020 | Sanna Lauslahti, toimitusjohtaja

Koronarokotteita pukkaa – ihmeiden aika ei ole ohi

Korona riivaa kansankuntien terveyttä, mielialaa ja talouden elinvoimaa. Taisteluväsymys alkaa näkyä. Jatkuvat, uusista tautiaalloista johtuvat rajoitukset koettelevat jaksamista pimenevässä syksyssä. Silti pitää vain jaksaa ja malttaa. Omalla toiminnallaan voi osoittaa välittämistä heitä kohtaan, joille korona voi olla kohtalokas.

11.11.2020 | Tero Saukkonen, Lääketieteellinen johtaja, Novo Nordisk Farma Oy

Tuodaan lihavuuden hoito 2020-luvulle

Lihavuudesta pitkäaikaissairautena tiedetään nyt enemmän kuin koskaan aiemmin, ja hoitokeinot ovat vuosien myötä kehittyneet tehokkaammiksi. Tutkimustiedon ansiosta ymmärrämme lihavuuteen vaikuttavia tekijöitä aiempaa paremmin ja osaamme hoitaa potilaita kokonaisvaltaisemmin.

10.11.2020 | Emma Hannonen, erityisasiantuntija, Lääketeollisuus ry

Yhteistyötä terveyden edistämiseksi

Euroopan terveysjärjestöt (EU Health Coalition) ovat uusineet suosituksensa Euroopan unionille siitä, miten EU voi olla edelläkävijä terveydenhuollossa, terveyspolitiikassa, tutkimuksessa ja tuotekehityksessä, terveysdatassa sekä digitaalisessa terveydessä. Suositukset on päivitetty myös vastaamaan pandemian aiheuttamiin haasteisiin.

30.10.2020 | Matthew Iles, toimitusjohtaja, AbbVie Oy Suomi

20 vuotta lääketeollisuutta – pohdintoja työn merkityksestä ja terveemmästä maailmasta

Olen ollut lääketeollisuudessa töissä 20 vuotta ja koko urani ajan ollut hyvin kiitollinen siitä, että päädyin tälle alalle. Lääkealalla työskentely on ollut juuri niin dynaamista, kansainvälistä, tieteellisesti orientoitunutta ja merkityksellistä kuin toivoinkin.

16.10.2020 | Sanna Lauslahti, toimitusjohtaja

Turvallisuudesta ja tehokkuudesta ei rokotetutkimuksessa tingitä – ei edes pandemian hetkellä

Koronakriisi sen kuin jatkuu. Me kaikki haluamme vihdoin viimein tämän koronapainajaisen päättyvän ja siksi rokote- ja lääkehoitojen kehittäminen kiinnostaakin ihmisiä aiempaa enemmän.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 ... 12