Blogit

06.09.2022 | Suvi Rasimus, lakimies

Jokaisen meistä pitäisi kiinnostua myös EU-asioista

EU:n päätöksillä on merkittävä rooli myös kansallisesti ja siksi siellä pitää myös vaikuttaa

05.09.2022 | Laura Labart, erityisasiantuntija

Rakentamassa terveempää ja ympäristön kannalta kestävämpää tulevaisuutta

Lääketeollisuus on sitoutunut rakentamaan terveellisempää ja ympäristön kannalta kestävämpää tulevaisuutta. Edistämme ketterää, innovatiivista ja näyttöön perustuvaa kestävän kehityksen strategiaa.

09.07.2022 | Petra Tirkkonen, johtaja, Lääketeollisuus ry

SuomiAreenassa otetaan lapio kauniiseen käteen - #TerveysOnTekoja

Keskiviikkona 13. heinäkuuta istutetaan SuomiAreenassa terveemmän Suomen taimia. Päivän aikana käsittelemme ajankohtaisia terveys- ja tutkimusaiheita Rantalavan siirtolapuutarhassamme seitsemän eri näkökulman ja keskustelun kautta.

08.07.2022 | Susanna Sonninen, Policy & Patient Engagement Lead, Vaccines, MSD Finland

Rokotukset vahvistavat Suomen sisäistä turvallisuutta

SuomiAreenan teemoina ovat tänä kesänä mm. terveys ja turvallisuus. Koronapandemian ja Ukrainan sodan myötä niiden merkitys on korostunut. Terveys ja turvallisuus nivoutuvat monella tavalla ja tasolla yhteen. Rokotteet ovat ihmiskunnan historian tärkein terveyttä edistävä keksintö.

08.07.2022 | Sirpa Pietikäinen, europarlamentaarikko

EU:n hoitotakuulla asianmukainen hoito kaikille

Arvomme määrittävät priorisointiamme. Se on erityisen raskasta silloin, kun on tehtävä ihmistä koskevia merkittäviä päätöksiä. Kuulimme hoitotiimien tuskan, kun Etelä-Euroopassa lääkärit koronapandemian pahimmassa vaiheessa joutuivat tekemään raskaan valinnan ketä hoitaa, ja kenet jättää ilman hoitoa, kun resurssit eivät riittäneet kaikkien pelastamiseen. Ehdittiin asiaa pohtia jo Suomessakin, kun ei vielä tiedetty taudinkuvan kehittymistä.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 ... 22