Blogit

22.01.2021 | Kaius Heinilä, Chief Commercial Officer, Crown CRO

Kliiniset tutkimukset hyödyttävät koko yhteiskuntaa

Tehtävänämme on tuoda markkinoille uusia, turvallisempia ja tehokkaampia lääkkeitä. Siten voimme vaikuttaa hoitotulosten paranemiseen ja lääketieteen kehitykseen ja olla mukana luomassa terveempää tulevaisuutta koko yhteiskunnalle.

19.01.2021 | Susanna Sonninen, yhteiskuntasuhdepäällikkö, MSD Finland Oy & Asta Kuuspalo, Market Access Manager, AstraZeneca Oy 

Lääkeyritykset kilpailevat keskenään mutta tekevätkö ne myös yhteistyötä?

Uusien lääkkeiden ja rokotteiden kehittäminen ja valmistus on vaativa prosessi, joka perustuu tieteeseen ja tutkimukseen. Lääkeyritykset kilpailevat keskenään mutta tekevät myös tiivistä yhteistyötä tiedeyhteisön, kansainvälisten järjestöjen, bioteknologiayritysten, valtioiden sekä toisten lääkeyritysten kanssa.  

07.12.2020 | Sanna Lauslahti, toimitusjohtaja

Koronarokotteita pukkaa – ihmeiden aika ei ole ohi

Korona riivaa kansankuntien terveyttä, mielialaa ja talouden elinvoimaa. Taisteluväsymys alkaa näkyä. Jatkuvat, uusista tautiaalloista johtuvat rajoitukset koettelevat jaksamista pimenevässä syksyssä. Silti pitää vain jaksaa ja malttaa. Omalla toiminnallaan voi osoittaa välittämistä heitä kohtaan, joille korona voi olla kohtalokas.

11.11.2020 | Tero Saukkonen, Lääketieteellinen johtaja, Novo Nordisk Farma Oy

Tuodaan lihavuuden hoito 2020-luvulle

Lihavuudesta pitkäaikaissairautena tiedetään nyt enemmän kuin koskaan aiemmin, ja hoitokeinot ovat vuosien myötä kehittyneet tehokkaammiksi. Tutkimustiedon ansiosta ymmärrämme lihavuuteen vaikuttavia tekijöitä aiempaa paremmin ja osaamme hoitaa potilaita kokonaisvaltaisemmin.

10.11.2020 | Emma Hannonen, erityisasiantuntija, Lääketeollisuus ry

Yhteistyötä terveyden edistämiseksi

Euroopan terveysjärjestöt (EU Health Coalition) ovat uusineet suosituksensa Euroopan unionille siitä, miten EU voi olla edelläkävijä terveydenhuollossa, terveyspolitiikassa, tutkimuksessa ja tuotekehityksessä, terveysdatassa sekä digitaalisessa terveydessä. Suositukset on päivitetty myös vastaamaan pandemian aiheuttamiin haasteisiin.

1 2 3 4 5 6 7 8 9